Γιατί αναβλήθηκε η συνέλευση;

Τα πράγματα είναι πολύ απλά και φυσιολογικά όσον αφορά τη χτεσινή αναβολή της γενικής συνέλευσης λόγω μη επαρκούς αντιπροσώπευσης των μετόχων της εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Είναι φσυιολογικά γιατί με τη συγκέντρωση της πλειοψηφίας των μετοχών σε ένα γκρουπ 8-10 ατόμων η απουσία έστω και ενός είναι αρκετή για να μην γίνει εφικτή η παρουσία του 51% που απαιτείται για να υπάρξει απαρτία. Πρακτικά η συνέλευση αναβλήθηκε γιατί όπως ήταν αναμενόμενο η LTV έλαμψε δια της απουσία της κάτι που δεν συνέβηκε ποτέ από την ημέρα που κατέστει ο μεγαλύτερος μέτοχος της ομάδας μας. Είναι για αυτό που δεν πρέπει να υπάρχει και να διαρρέει προς τα έξω αίσθημα πικρίας από πλευράς διοίκησης αφού δεν έπρεπε κανείς να αναμένει ότι ο μεγαλύτερος χρεώστης του ΑΠΟΕΛ θα ερχόταν να στηρίξει τις προσπάθειες για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και την απουσία του μεγαλομετόχου Φοίβου Ερωτοκρίτου αλλά και το ότι βάση καταστατικού η επόμενη γενική συνέλευση θα διεξαχθεί κανονικά ανεξαρτήτως αν συγκεντρωθεί ποσοστό κάτω του 51%.

Η αδιαφορία λοιπόν των λίγων ήταν αρκετή για την αναβολή αλλά η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και θα επικυρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Μέσω αυτής μάλιστα και όπως έχουμε αναφέρει ξανά θα προκύψουν ουσιαστικές αλλαγές στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας αφού θα προκύψουν νέοι μεγαλομετόχοι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!