Γιατί δεν αλλάζει το μεταγραφικό πλάνο

Επειδή διαβάζουμε και ακούμε πολλά αναφορικά με το μεταγραφικό πλάνο και το ευσεβή πόθο μερίδας οπαδών να αποκτήσουμε κεντρικό αμυντικό, κρίναμε σκόπιμο να αρχίσουμε την ημέρα μας με το φλέγον θέμα του μεταγραφικού. Το μεταγραφικό πλάνο του Γιοβάνοβιτς λοιπόν δεν αλλάζει αφού η προτεραιότητα του σε αυτή τη φάση είναι η απόκτηση του μέσου για τον οποίο κάναμε αναφορά εδώ και καιρό. Το προφίλ καθορίστηκε και αφορά παίκτη με χαρακτηριστικά Πίντο ή Ομπότο αν πρέπει να θυμίσουμε μια από τις περιπτώσεις που απασχόλησαν έντονα τον προπονητή μας. Ο Γιοβάνοβιτς σε αντίθεση με μερίδα των προπονητών της κερκίδας θεωρεί ότι δεν υπάρχει ανάγκης προσθήκης άλλου παίκτη στο κέντρο της άμυνας είτε πρόκειται για κάποιον που είναι η φυσική του θέση είτε για κάποιον που μπορεί να δώσει λύσεις ως σέντερ μπακ. Πέραν της άποψης του ότι οι Μπόρδα και Ζουέλα μπορούν να ανταπεξέλθουν, ο προπονητής θεωρεί ότι στην ανάγκη ο Κουκλόφκσι θα μπορέσει να αποτελέσει τον τζόγκερ χωρίς να επηρεαστούν οι ισορροπίες στην αμυντική γραμμή. Και αυτό γιατί ο Νεκτάριος μπορεί να θεωρηθεί λύση πρώτης επιλογής στους περισσότερους αγώνες πρωταθλήματος (αυτούς που ο αντίπαλος έχει παθητικό ρόλο).

Εννοείται ότι σε βάθος χρόνου (μέσα Οκτωβρίου) θα είναι στη διάθεση του και ο Ολιβέιρα του οποίου οι ενδείξεις όσν αφορά το θέμα επανόδου είναι καλές. Και όταν λέμε επανόδου εννοούμε πραγματικής επανόδου αφού στο μυαλό όλων γυροφέρνει το ενδεχόμενο να μην μπορέσει ποτέ να επανέλθει σε κατάσταση προ τραυματισμού.

Το όλο θέμα καταλήγει να σχετίζεται και με τους Σόουζα και Ατόρνο για τους οποίους υπάρχει δυσφορία από πλευράς μερίδας κόσμου, αλλά ο Γιοβάνοβιτς δεν θα αποδεσμεύσει κάποιων εκ των δυο. Σίγουρα όχι για να αποκτήσει κάποιον αμυντικό ή μέσο αφού φαίνεται να έχει προκύψει πρόβλημα στη γραμμή κρούσης..

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!