Γιατί είναι καθοριστικός ο αγώνας με τον Ερμή

Ο ΑΠΟΕΛ αρχίζει την προσπάθεια του για κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος εν μέσω προβληματισμού και αμφισβήτησης. Αν και η ομάδα έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στου ομίλους του Europa League και θα το παλέψει για αυτούς του Champions League η εικόνα που εκπέμπει δεν είναι αυτή που θέλουν ή και απαιτούν πολλοί. Ο Πασιένσια και όχι μόνο βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο αφού πολύ νωρίς μπήκε στην άχαρη διαδικασία να πρέπει να αποδείξει ότι έχει τις ικανότητες που θα τον διατηρήσουν στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα λοιπόν που δυσκολεύεται αφάνταστα να οργανωθεί σωστά, να δημιουργήσει ευκαιρίες και να πετύχει γκολ καλείται να περάσει το εμπόδιο του Ερμή. Πρόκειται για έναν αγώνα όπου η διοίκηση έκρινε ότι δεν χρειάζεται να αναβληθεί λόγω Αστάνα, εκτιμώντας ότι η ομάδα του Φανιέρου είναι τόσο ανέτοιμη που εύκολα ή δύσκολα θα την κερδίσουμε.

Για να επιβεβαιωθεί αυτή η εκτίμηση θα πρέπει ο Πασιένσια και οι παίκτες του να παρουσιαστούν βελτιωμένοι! Ακόμα και απέναντι σε 11 ανέτοιμους και μέτριους παίκτες που θα κλειστούν στο μισό γήπεδο ενδεχόμενος να έχουμε προβλήματα…

Ο ΑΠΟΕΛ μετά από δυο συνεχόμενες ήττες από Μίντιλαντ και Αστάνα πρέπει να κερδίσει και ιδανικά να δείξει κάτι περισσότερο από τους προηγούμενους αγώνες. Μόνο έτσι θα βελτιωθεί το κλίμα που υπάρχει και θα πάμε με καλύτερες προϋποθέσεις στον αγώνα της Τετάρτης όπου παίζονται πολλά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!