Γιατί ΚΟΠ TV και όχι ΑΠΟΕΛ TV;

Αξιολογώντας τον τελευταίο καιρό όλα τα επιχειρη(ση)ματα που αραδιάζει ο καρεκλοκένταυρος σχετικά με τα πλεονεκτήματα και την λογική του ΚΟΠ TV δημιουργούνται διάφορα ερωτήματα τα οποία πρέπει να αξιολογηθούν προσεκτικά από τη διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Το πρώτο και μεγαλύτερο ερώτημα που πρέπει να απαντήσει βασικά η διοίκηση Πετρίδη είναι το πόσο κοστολογούνται τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της ομάδας μας. Για να μπορέσει κάποιος να διαπραγματευτεί το μεγαλύτερο εμπορικό προϊόν του ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να έχει πλήρη επίγνωση του πόσο αξίζει. Η θεωρεία της προσφοράς και ζήτησης γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα αν θεωρήσουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι το πιο hot προϊόν στην αγορά  και ότι ο ρόλος μας αυτή την στιγμή είναι καταλυτικός.

Τα λάθη του παρελθόντος θα πρέπει να αποτελέσουν φάρο και παράδειγμα προς αποφυγή για τη διοίκηση Πετρίδη και τους χειρισμούς της στο συγκεκριμένο θέμα. Η επιπόλαιη προσέγγιση και η κοστολόγηση με βάση την προσφορά ίσως κοστίσουν στον ΑΠΟΕΛ εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο άμεσο μέλλον. Οι βεβιασμένες κινήσεις δεν  εξυπηρετούν σε τίποτα και ο χρόνος αν τον χειριστούμε σωστά σίγουρα θα λειτουργήσει υπέρ μας.

Γιατί στην αποκλειστική εκμετάλλευση;

Ένα ερώτημα που καλούνται να σκεφτούν, να αναλύσουν και να απαντήσουν αυτοί που χειρίζονται το θέμα από πλευράς ΑΠΟΕΛ είναι κατά πόσο η παραδοσιακή αποκλειστική εκμετάλλευση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ομάδας μας από μία εταιρεία, είναι όντως η πιο συμφέρουσα λύση για το θέμα αυτό και όχι απλά η πιο εύκολη και προσιτή.

Ο ΑΠΟΕΛ οφείλει να εξετάσει την περίπτωση διάθεσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ομάδας μας σε περισσότερες από μία τηλεοπτικές πλατφόρμες, αν όχι και σε όλες. Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί εύκολα να διαπραγματευτεί το προϊόν του με όλους τους ενδιαφερόμενους.

Με αυτό τον τρόπο, κάθε πλατφόρμα θα προσφέρει τους αγώνες του ΑΠΟΕΛ και θα μπορεί έτσι να αυξήσει το κοινό στόχο μέσω του οποίου προσπαθεί να προσεγγίσει πελάτες. Ταυτόχρονα θα αγοράσει το τηλεοπτικό προϊόν του ΑΠΟΕΛ σε πολύ χαμηλότερη τιμή από αυτήν που θα πλήρωνε αν το διεκδικούσε σε αποκλειστικότητα.

Με αυτό τον τρόπο ο ΑΠΟΕΛ θα μπαίνει πολύ πιο εύκολα σε κάθε νοικοκυριό και σε κάθε επιχείρηση που προβάλει τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος. Αυτό εξάλλου είναι και ένα από τα κυριότερα επιχειρήματα που διακηρύττει ο καρεκλοκέντραυρος για τα πλεονεκτήματα του ΚΟΠ TV.  Παράλληλα, ο ΑΠΟΕΛ ως υπεύθυνος παραγωγής και διαχείρισης του σήματος μπορεί, να αποκτήσει αρκετά παράπλευρα οφέλη μέσω μιας τέτοιας προσέγγισης.

Γιατί να εγκλωβιστούμε με ένα συμβόλαιο σε μια εταιρεία που το μέλλον της μπορεί να φαντάζει αβέβαιο;

Το πρόσφατο παρελθόν με την LTV μας απόδειξε ακριβώς αυτό. Γιατί να δεσμευτούμε σε ένα πλάνο της ΚΟΠ στο οποίο όλα τα δήθεν μεγάλα σωματεία εξισώνονται όσον αφορά τις οικονομικές απολαβές τους;

Η επιφανειακή διαχείριση του συγκεκριμένου θέματος βλάπτει τον ΑΠΟΕΛ. Το πιο επικερδές προϊόν μας χρήζει ανάλυσης, μελέτης και σωστής στρατηγικής για να μπορέσουμε να νιώθουμε ικανοποιημένοι ότι εισπράττουμε αυτά που πραγματικά αξίζουμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!