Γιατί να φύγει;

Ο αγώνας με την Ομόνοια επιβεβαίωσε αυτό που ξέρουμε όσον αφορά τον Κακά. Πρόκειται για έναν παίκτη που στις λίγες αλλά καθοριστικές στιγμές που χρειάστηκε φέτος και πέρσι, δήλωσε παρών και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να περάσουν απαρατήρητες οι απουσίες των “βασικών”. Στον τελευταίο αγώνα η αναγκαστική αποχώρηση του Καρλάο έφερε κάποια ανησυχία αλλά ο Κακά παρά την αποχή του ανταποκρίθηκε μια χαρά στα καθήκοντα του. Το ερώτημα που θα τεθεί επιτακτικά πλέον ενώπιων του Δώνη είναι αν έχει την πολυτέλεια να χάσει τον Κακά στην μεταγραφική Ιανουαρίου προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα σε μια άλλη θέση. Μια τέτοια κίνηση με τα σημερινά δεδομένα θα θεωρηθεί παρακινδυνευμένη..

Οι Καρλάο και Αμορίν αποτελούν το ιδανικό αμυντικό δίδυμο αλλά η φθορά τους είναι αναπόφευκτη και ήδη τη βιώνουμε. Τραυματισμοί και κάρτες πιθανότατα θα πυκνώσουν με τη νέα χρονιά κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχουν back up παίκτες που γνωρίζουν τη θέση και μπορούν να τους αντικαταστήσουν επάξια.

Οι εναλλακτικές επιλογές παικτών από το υφιστάμενο ρόστερ δεν μπορούν να θεωρηθούν και οι πιο ενδεδειγμένες.. Δεν είναι τυχαίο με το όλο θέμα το ότι ο Δώνης στον αγώνα με τη Δόξα δοκίμασε τον Αρτυματά στο κέντρο της άμυνας. Ο νεαρός Κύπριος μπορεί να έχει την προοπτική να εξελιχθεί σε σέντερ μπακ αλλά είναι επικίνδυνο να γίνει αυτό στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Όσον αφορά τον Παπάζογλου πρέπει να θυμίσουμε ότι η φυσική του θέση είναι στο δεξί άκρο της άμυνας.

Μπορεί λοιπόν η πραγματοποίηση μεταγραφής να εξυπακούει αποχώρηση ενός παίκτη από το υφιστάμενο ρόστερ αλλά ίσως να μην πρέπει οποιοσδήποτε να θεωρεί δεδομένο ότι αυτός θα είναι ο Κακά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!