Γιατί ο ΑΠΟΕΛ μισά τις διαρροές;

Αν και βρισκόμαστε στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου και οι επόμενοι τρεις μήνες θα είναι πραγματικά καυτοί, άρχισαν οι πρώτες τριβές οι οποίες μπορούν να θεωρηθούν και αναμενόμενες. Έτσι ο επίσημος ΑΠΟΕΛ εκφράζει τη δυσφορία του τις τελευταίες μέρες για το ότι διαρρέουν με μεγάλη ευκολία στα μμε παίκτες που προτείνονται στην ομάδα μας. Οι αιχμές στρέφονται προς τους μάνατζερ των παικτών οι οποίοι με σύμμαχους τους αθλητικογράφους οι οποίοι κάνουν τη δική τους «μάχη» για αποκλειστικές ειδήσεις μπαίνουν στη διαδικασία της ονοματολογίας. Στην πράξη η κατάσταση δεν είναι ακόμα ανησυχητική αφού οι δυο περιπτώσεις που πράγματι έκαναν τους Γιοβάνοβιτς και Πολυδώρου να δυσανασχετήσουν ήταν αυτές των Σέρχιο και Αντόνιο. Το όνομα του Πορτογάλου αμυντικού διέρρευσε εδώ και ένα μήνα ενώ η συμφωνία με την ομάδα μας δημοσιοποιήθηκε πολύ πριν έρθει το SMS.

To SMS είναι το απωθημένο για τη διοίκηση αφού θέλει για κάποιες έστω μεταγραφές να προλάβει τα μέσα ενημέρωσης και να ενημερώσει πρώτη τον κόσμο. Πρόκειται για κάτι που έγινε εφικτό στον μέγιστο βαθμό προ διετίας και σε μικρότερη κλίμακα πέρσι. Η ανάγκη της διοίκησης πηγάζει από την άποψη του Γιοβάνοβιτς ότι η όποια διαρροή καθιστά αυτόματα δύσκολη την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Είναι για αυτό που οι μάνατζερ που συνεργάζονται με τον ΑΠΟΕΛ ξέρουν ή τους γίνονται αυστηρές συστάσεις ότι τυχόν διαρροή στα ΜΜΕ σημαίνει αυτόματα και απόσυρση τους ενδιαφέροντας από πλευράς μας. Κάποιοι φαίνεται ότι το σέβονται ενώ αυτοί που δεν νιώθουν πολύ άνετα με τους παίκτες που προτείνουν φροντίζουν να διαφημίζουν τους παίκτες σε αθλητικογράφους και γνωστούς τους.

Από την άλλη η ονοματολογία η οποία σε κάποιες περιπτώσεις έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, βολεύει την ομάδα μας αφού αν ανάμεσα στα πάρα πολλά ονόματα που δεν απασχολούν τον προπονητή (πχ Μπλάνκο) γραφτεί και κάποιο που τον απασχολεί (π.χ Αντόνιο) δεν είναι το τέλος του κόσμου.

Υπάρχουν πολλές ιδιαιτερότητες που καθιστούν δύσκολη τη μη διαρροή ιδιαίτερα όταν συνεργαζόμαστε με Κύπριους μάνατζερ ενώ το ότι ο ΑΠΟΕΛ πλέον είναι γνωστός σε όλη την Ευρώπη κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση.

Ο χρόνος πλέον αρχίζει να πιέζει αφού τις επόμενες 10 μέρες θα πρέπει να γίνουν 3 μεταγραφές αν θέλουμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία με στελεχωμένη την αμυντική γραμμή. Αυτό σημαίνει ότι θα Γιοβάνοβιτς και Πολυδώρου θα πρέπει να κινηθούν με μεγαλύτερη μυστικότητα και ταχύτητα είναι να συμβιβαστούν με την πιθανότητα της διαρροής όσο και αν την μισούν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!