Γιατί ο Κουτσοκούμνης πολεμά τον ΑΠΟΕΛ

Στην ομοσπονδία της διαφθοράς αυτό που καθοδηγεί τις στρατηγικές αποφάσεις του Κουτσοκούμνη είναι η περαιτέρω εδραίωση του έτσι ώστε να ικανοποιεί τις προσωπικές και οικονομικές του φιλοδοξίες. Η μετωπική σύγκρουση του προέδρου της ομοσπονδίας με τον ΑΠΟΕΛ έχει βαθύτερα αίτια και σχετίζεται άμεσα με το πιο μεγάλο και επικερδές prοject που επιχειρεί να εφαρμόσει και αφορά την ΚΟΠ TV. Όπως είναι γνωστό κάτω από την αστεία επικοινωνιακή κάλυψη της προστασίας του ποδοσφαίρου και με μια περίεργη έρευνα βιωσιμότητας του project κεντρικής διαχείρισης, ο Κουτσοκούμνης προσπαθεί με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο να πείσει τις ομάδες να του υπογράψουν τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα για την περίοδο 2016-19.

Ο Κουτσοκούμνης και όσοι κρύβονται πίσω από αυτόν, γιατί υπάρχουν και αυτοί, θεωρούν το timing κατάλληλο αφού όλα τα σωματεία έχουν χρεοκοπήσει και είναι διαθετημένα να εκχωρήσουν το πιο ακριβό και πολύτιμο τους προϊόν σε προσιτή τιμή. Ρόλο παίζει και το ότι η Cytavision είναι ακρωτηριασμένη παρόλο που σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες την θέλουν να αποτελεί μέρος του παζλ.

Ο ΑΠΟΕΛ το σκέφτεται

Η ομάδα μας παρουσιάζεται ιδιαίτερα διστακτική στο όλο εγχείρημα αφού δεν πρόκειται καν για κεντρική διαχείριση αφού η Ομόνοια αλλά και ο Απόλλων δεν έχουν σκοπό να εγκαταλείψουν την Primetel που τους προσφέρει πολύ περισσότερα από τα όσα τάσσει (απλά τάσσει) ο Κουτσοκούμνης.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ πιέζει εδώ και καιρό τόσο τον Πετρίδη όσο και τον Λοϊζίδη έτσι ώστε να εξασφαλίσει την υπογραφή του ΑΠΟΕΛ ξέροντας ότι θα είναι καταλύτης για την επιτυχία του σχεδίου του. Υποστηρίζει μάλιστα ότι η κεντρική διαχείριση αντέχει την μη συμπερίληψη κάποιων ομάδων αλλά όχι του ΑΠΟΕΛ.

Η διοίκηση Πετρίδη δεν έχει τηρήσει το χρονοδιάγραμμα που απαίτησε ο Κουτσοκούμνης για απάντηση και το γεγονός ότι o ΑΠΟΕΛ αξιολογεί την πρόταση της Primetel αλλά και το ότι είναι διαθετημένος να συζητήσει και με τη Cyta, δημιουργεί απίστευτη νευρικότητα στον καρεκλοκένταυρο.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι η έγνοια του Κουτσοκούμνη δεν είναι απλά να ικανοποιήσει τα θέλω του καλού του πελάτη Σοφοκλέους αλλά να διασφαλίσει την επιτυχία του KΟΠ TV που θα φέρνει στην ομοσπονδία έσοδα εκατομμυρίων ευρώ κάθε χρόνο, κάποια από τα οποία θα καταλήγουν στις ομάδες και άλλα στις συνεργαζόμενες εταιρείες.

Η άλλη κίνηση που αξιολογεί σοβαρά ο καρεκλοκένταυρος της ΚΟΠ προκειμένου να εξαναγκάσει τον ΑΠΟΕΛ σε συνεργασία  είναι να εξαγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΑΠΟΕΛ από την προβληματική LTV αφού με αυτό τον τρόπο θα έχει τον πρώτο λόγο για συνεργασία και μετά το 2016.

Πρέπει να σας θυμίσουμε επίσης και τις προ ημερών προκλητικές αποφάσεις του για δήθεν  πάταξη της βίας, οι οποίες πάρθηκαν χωρίς καμία συνεννόηση με τα σωματεία. Το πρώτο πράγμα που θα πετύχει η εξαγγελία για κλείσιμο των γηπέδων είναι να μειώσει τα εισιτήρια διαρκείας και να αυξήσει το ενδιαφέρον για τηλεοπτικές συνδρομές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!