Γιατί ο Παπάζογλου

Κανείς μας δεν περίμενε το φιλικό με τον Εργοτέλη αλλά και αυτό επιβεβαίωσε την αφύσικη εξάρτηση του ΑΠΟΕΛ στον Σέρτζιο. Λίγες ώρες μετά προέκυψε η σημαντική εξέλιξη της συμφωνίας μεταξύ Παπάζογλου και ΑΠΟΕΛ αφού ο 26χρονος αμυντικός δεν ήταν στα πλάνα του Ολυμπιακού. Με αυτό τον τρόπο κλείνει οριστικά το μεγάλο κενό που υπήρχε όσον αφορά το δεξί άκρο της άμυνας και όχι μόνο. Το λέμε αυτό γιατί ο 26χρονος αμυντικός που αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα σήμερα, μπορεί να δώσει λύσεις αγωνιζόμενος και στο κέντρο της άμυνας. Όπως είχαμε αναφέρει και προ μηνός όταν διέρρευσε για πρώτη φορά το ενδιαφέρον του Δώνη για τον παίκτη, το σκεπτικό της κίνησης ήταν να αποκτηθεί ένας τεσσαρο-δυάρι που θα μπορεί να δώσει ποιοτικές λύσεις και στις δυο θέσεις. Αυτό έγινε πράξη με τον Παπάζογλου και η προσδοκία των υπευθύνων είναι να προκύψει σε βάθος χρόνου ένας παίκτης που να θυμίζει τον Κόντη.

Γίνεται αντιληπτό ότι με την προσθήκη του Παπάζογλου η αμυντική γραμμή αποκτά βάθος και ποιότητα αφού πλέον και ο Καρλά θα μπορεί πιο εύκολα να μετακινηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας αν αυτό κριθεί σκόπιμο.

Ο ΑΠΟΕΛ αποκτά ύψος στη μεοσαμυντική γραμμή που το χρειαζόταν ενώ σημαντικοί κρίνονται και οι εξωαγωνιστικοί παράμετροι της προσθήκες.

Ο Παπάζογλου έρχεται από μια ομάδα στην οποία έζησε την πίεση του πρωταθλητισμού και της ευρωπαϊκής υπέρβασης. Αποδέχτηκε το ρόλο του μη βασικού κάτι που αναμένεται να συμβεί αρχικά και στον ΑΠΟΕΛ ενώ όσες φορές αγωνίστηκε την περσινή χρονιά (12 πρωτάθλημα + 4 κύπελλο) ήταν θετικός.

Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε την παράμετρο της εθνικότητας. Στον ΑΠΟΕΛ έρχεται ένας Έλληνας γεγονός που κάνει αυτόματα πιο εύκολη και γρήγορη την προσαρμογή του.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!