Γιατί παίζεται η πρωτιά με την Ανόρθωση

Νιώθουμε αυτή τη φορά ότι όλοι καταλαβαίνουν πόσο σπουδαίο, σημαντικό και καθοριστικό θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα με την Ανόρθωση. Παίζουμε πλέον στην 21η αγωνιστική και οι αγώνες αρχίζουν να λιγοστεύουν, όπως λιγοστεύουν και τα περιθώρια για να αφήσουμε άλλους χαμένους βαθμούς. Ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει ένα αποτέλεσμα που θα του δώσει ξανά τη δυναμική για διεκδίκηση του τίτλου και κακά τα ψέματα, φέτος δεν πήραμε ακόμα τέτοιο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη επί της Ομόνοιας. Ο αγώνας της Κυριακής στο Αντώνης Παπαδόπουλος είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να σταλεί το μήνυμα σε όλους τους αντίπαλους στην κούρσα του τίτλου. Μήνυμα με τη σφραγίδα του ΑΠΟΕΛ.

Θεωρούμε αυτό τον αγώνα σαν τον πιο καθοριστικό μέχρι την 26η αγωνιστική μιας και το αγωνιστικό πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

21η αγωνιστική εκτός με την Ανόρθωση22η αγωνιστική εντός με τη Σαλαμίνα23η αγωνιστική εκτός με Ερμή24η αγωνιστική εντός με Ενπ25η αγωνιστική εκτός με Αναγέννηση26η αγωνιστική εντός με Ομόνοια

 Αν δεν έχουμε τάσεις αυτοκτονίας, κερδίζουμε, Σαλαμίνα, Ερμής, Ένωση, Αναγέννηση και αν τα καταφέρουμε με την Ανόρθωση σημαίνει ότι θα πάμε με πέντε σερί νίκες με την Ομόνοια που έχει ακόμα να παίξει εκτός έδρας με Σαλαμίνα, Απόλλωνα, ενώ η ΑΕΛ έχει εκτός έδρας τον Εθνικό ενώ έχει και ΑΕΚ και Απόλλωνα στο Τσίρειο. Η Ανόρθωσης βεβαίως αν τη νικήσουμε τίθεται οριστικά εκτός τίτλου για αυτό και δεν ασχολούμαστε με το δικό της πρόγραμμα.Η πρωτιά παίζεται για μας την Κυριακή με την Ανόρθωση. Ο Γιοβάνοβιτς πρέπει να ξέρει το πρόγραμμα που αναφέρουμε όπως το ξέρουν και οι ποδοσφαιριστές. Τι μένει λοιπόν; Να νικήσουμε για να πάμε φουλ για την 1η θέση μέχρι την 26η αγωνιστική. Ακόμα και αν η ΑΕΛ νικήσει όλους τους δικούς της αγώνες στη χειρότερη περίπτωση να μας περνά ένα βαθμό αλλά να έχουμε ακόμα δύο ευκαιρίες για να την προσπεράσουμε. Ιδού λοιπόν η ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ να πάει στο Παπαδόπουλος και να κάνει όπως πρέπει τη δουλειά του.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!