Γιατί υπέβαλαν υποψηφιότητα σήμερα;

Ο Πρόδρομος Πετρίδης σε μια επικοινωνιακή περισσότερο κίνηση έκρινε σκόπιμο να μην περιμένει άλλο και υπέβαλε σήμερα με τους υπόλοιπους συνεργάτες του υποψηφιότητα ενόψει της εκλογικής συνέλευσης της 4ης Δεκεμβρίου. Με τον ΑΠΟΕΛ να ταλανίζεται από όλων των ειδών τα προβλήματα και τη διοίκηση Ερωτοκρίτου να βρίσκεται εδώ και μήνες μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, η κίνηση Πετρίδη θέλει να στείλει κάποια ξεκάθαρα μηνύματα. Το πρώτο και ίσως πιο σημαντικό αφορά την αποφασιστικότητα του συνδυασμού του να αναλάβει έστω και αν όλα φαίνονται μαύρα και άραχνα. Η νέα απώλεια βαθμών έκανε ακόμα πιο βαρύ το κλίμα αλλά αυτό δεν επηρεάζει το πλάνο έστω και αν κάποιοι εκτιμούν ότι χάθηκε το τρένο του πρωταθλήματος.

Πέραν των εντυπώσεων όμως το ζητούμενο για τη νέα διοίκηση είναι να μπορέσει να βρει άμεσες αλλά και μεσοπρόθεσμες λύσεις στα αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον ΑΠΟΕΛ. Οι προγραμματικές δηλώσεις αναμένεται να καλύπτουν τις απαιτήσεις των οπαδών μας αλλά το ζητούμενο είναι η εφαρμογή τους.

Ο δεκαμελής συνδυασμός που λογικά θα εκλεγεί είναι ο εξής:

Πρόδρομος ΠετρίδηςΒάσος ΗλιάδηςΧάρης ΦωτίουΓιώργος  ΣταμάτηςΧαράλαμπος ΠρούντζοςΑνδρέας ΘεοδοσίουΣτεφαν ΦύσεντζίδηςΓιάννης ΔημητρίουΧριστόδουλος ΠαπαχριστοδούλουΑλέξης Ανδρέου

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!