Για ένα εκατομμύριο λόγους

Μετράμε πλέον αντίστροφα για το παιχνίδι με το παράρτημα και συμμεριζόμαστε τις απόψεις του Αλμέιδα και του οποιουδήποτε άλλου ΑΠΟΕΛίστα ότι πρόκειται για το παιχνίδι της χρονιάς. Τι και αν οι βαθμοί είναι 12, τι και αν μια ήττα δεν είναι ικανή να αλλάξει τίποτα σε ότι αφορά τον πρωταθλητή της φετινής χρονιάς. Για τους ΑΠΟΕΛίστες η νίκη στα παιχνίδια με την ομόνοια ήταν, είναι και θα είναι έμμονη ιδέα. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η νίκη σε τέτοια παιχνίδια πανηγυρίζετε περισσότερο από κάθε άλλη… πόσο μάλλον μια νίκη που μας δίνει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.   Είμαστε σίγουροι ότι όσο θέλουμε την νίκη εμείς άλλο τόσο τη θέλει και ο Ιβάν και είναι κάτι που προσπαθεί να περάσει και στους ποδοσφαιριστές μας. Μια νίκη, που ξέρει και ο ίδιος, δεν θα έρθει αν δεν παίξουμε καλά. Ας μην ξεχνάμε ότι κάτι τους χρωστάμε από πέρσι… Και ο Σέρβος ποτέ δεν ξεχνά.

Ο κόσμος βρίσκεται σε πρωτοφανή πόρωση και αυτό δεν το λέμε μόνο από την αναμενόμενη προπώληση των εισιτηρίων-πακέτων. Όλοι ζουν και αναπνέουν για την Κυριακή και ο ενθουσιασμός είναι τεράστιος. Τρελαίνονται όλοι στην ιδέα ότι θα το ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ και αυτός τους ο εφιάλτης θα γίνει πραγματικότητα. Για αυτό έχουμε όλοι καθήκον όχι μόνο να δώσουμε το παρόν μας, αλλά και,  χωρίς ακρότητες,  να τους δείξουμε ότι την μάχη της κερκίδας τη χάσανε προ πολλού και μόνο οι πορτοκαλί ξέρουν! Δεν δικαιολογείται κανένας να μην φωνάζει, να μην χοροπηδά… πρέπει να νιώσουν το πορτοκαλί σεισμό.

ΕξώφυλλαΜέσα στην ενότητα ORANGE ZONE του apoel.net, μπορείται να κάνετε από σήμερα μια αναδρομή στη σύγχρονη μας ιστορία μέσα από τα εξώφυλλα της ιστοσελίδας μας από το 2003. Με μια ματιά σε αυτά θα βρείτε τόσο τις καλές όσο και τις κακές μας στιγμές, παίκτες και παράγοντες είδωλα,και αρκετούς που αλλαξοπίστησαν, καθώς και πολλά, πολλά άλλα. Εμείς απλά υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με ακόμα περισσότερο ζήλο γιατί… μονάχα αυτή η ομάδα μας ομορφαίνει τη ζωή. Κλικ εδώ για να δείτε τα εξώφυλλα

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!