Για αυτούς που λατρεύουν να μισούν τον Χαραλαμπίδη

Όσο και αν ενοχλεί ορισμένους οπαδούς μας η σημαία παρέμεινε στον ιστό της. Ο Χαραλαμπίδης θα παραμείνει και για τον επόμενο ένα χρόνο στον ΑΠΟΕΛ γιατί έτσι έκρινε ορθότερο ο προπονητής, ο διευθυντής ποδοσφαίρου και η διοίκηση. Οι πλέον αρμοδιότεροι έκριναν ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είναι απαραίτητος στην προσπάθεια για κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου πρωταθλήματος και της εισόδου του ΑΠΟΕΛ σε ομίλους. Η άποψη που πάει να γίνει μόδα ότι ο Χαραλαμπίδης δεν προσφέρει τα αναμενόμενα και πως ακολουθεί μια πτωτική τάση τα τελευταία χρόνια είναι σεβαστή και ίσως δικαιολογημένη. Κάποιοι υποστηρικτές της άποψης αυτής με όπλο τα social media φτάνουν στο σημειό μηδενίζουν έως και εξευτελίζουν τον άνθρωπο και ποδοσφαιριστή Χαραλαμπίδη.

Από χτες και με αφορμή το ότι δεν υπήρξε άμεση επίτευξη συμφωνίας κάποιοι οπαδοί μας ξεσπάθωσαν κυριολεκτικά βγάζοντας όλη τους την χολή για τον αρχηγό του ΑΠΟΕΛ. Η μείωση των αποδοχών του ξεπερνά το 50% αλλά δεν ήταν αρκετή αφού το ιδανικό σενάριο για αυτούς ήταν να μην γίνει καν πρόταση στον Χαραλαμπίδη.

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν μπορούμε επιτέλους να συνέλθουμε ως οπαδοί και να αναγνωρίσουμε ότι ο Χαραλαμπίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος σωστά κρίθηκε άξιος για να συμπεριληφθεί στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ και τη νέα χρονιά.

Οι στρεβλώσεις στο μισθολόγιο της ομάδας μας ήταν έντονες την τελευταία πενταετία. Η προσπάθεια διόρθωσης τους βγάζει μάτια φέτος και το κούρεμα στις αποδοχές του Χαραλαμπίδη είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Τη δική του σημασία έχει και το μονοετές συμβόλαιο που έχει συμφωνηθεί.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!