Για εξιλέωση και όχι μόνο

Το πρωτάθλημα έχει χαθεί αλλά όπως έχουμε γράψει πολλές φορές τις τελευταίες μέρες υπάρχουν πολλοί και καλοί λόγοι που πρέπει να έχουμε βαθμολογικό κέρδος στον αγώνα με το παράρτημα. Ο κόσμος θέλει πολύ τη νίκη κάτι που φάνηκε και από την πρόσφατη επίσκεψη των οργανωμένων στον Αρχάγγελο και το ζητούμενο πλέον είναι οι ποδοσφαιριστές να νικήσουν σωματική και ψυχική κούραση. Η κατάκτηση της δεύτερης ή και τρίτης θέσης είναι το ζητούμενο για την ομάδα μας έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε μια από τις θέσεις που οδηγούν στο Europa League.

Η τελευταία προπόνηση επιφύλαξε ευχάριστα νέα αφού οι Χιώτης, Μοράις και Χάτζι συμμετείχαν κανονικά και είναι στα πλάνα του προπονητή. Με αυτά τα δεδομένα το μεγαλύτερο πρόβλημα προκύπτει από την απουσία των Πουρσαϊτίδη και Ηλία κάτι που θα αναγκάσει τον Γιοβάνοβιτς να εμπιστευτεί τον Σολωμού στο δεξί άκρο της άμυνας. Υπήρχε όμως και η απρόσμενη είδηση που αφορούσε τον Μπρούσερ ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και τέθηκε εκτός πλάνων.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Θεωρείται βέβαιο ότι θα δούμε γεμάτο κέντρο και με διάταξη 4-5-1 θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε πρώτοι αλλά και να διαφυλάξουμε το μηδέν παθητικό. Η μέτρια απόδοση του Κοσόφσκι στους τελευταίους αγώνες ίσως τον αφήσει εκτός εντεκάδας ενώ ερωτηματικό την απάντηση του οποίου γνωρίζει ο Γιοβάνοβιτς είναι και ο παίκτης που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Παρά την απουσία και την ανετοιμότητα του ο Ζεβλάκοφ θεωρείται πιο έμπειρος για τέτοιους αγώνες, οπότε δεν θα ήταν έκπληξη αν προτιμηθεί αντί του Παπαθανασίου.

Το πάθος για τη νίκη είναι αυτό που θέλουν να δουν οι χιλιάδες οπαδοί μας οι οποίοι παρά τα βαθμολογικά δεδομένα θα δώσουν βροντερό το παρών τους. Απαιτούμε παρά την όποια κούραση να δούμε παίκτες που να θέλουν να κερδίσουν μια ομάδα που ίσως κερδίσει το πρωτάθλημα επειδή εμείς κοιμηθήκαμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!