Για λίγες ώρες Ερμή..

Ο ιστορικός αγώνας της 7ης Μαρτίου πλησιάζει αλλά σήμερα για λίγες ώρες  θα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο κυπριακό πρωτάθλημα και στον Ερμή Αραδίππου. Μπορεί να ακούεται δύσκολο αλλά όλοι και κυρίως οι παίκτες θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι έτσι ώστε να επιστρέψουν από την Λάρνακα με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Την καταστροφική φέτος Λάρνακα για την ομάδα μας αφού στις τέσσερις προηγούμενες φορές που πήγαμε για να αντιμετωπίσουμε Αεκ, Σαλαμίνα, Αλκή και Ανόρθωση επιστρέψαμε στη Λευκωσία με σκυμμένα τα κεφάλια. Ο Ερμής βρίσκεται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας και θεωρείται μια από τις τρεις ομάδες που του χρόνου θα παίζουν στη δεύτερη κατηγορία. Παρόλα αυτά ο Ανδρονίκου βρίσκει εδώ και καιρό τον τρόπο να βρίσκει κίνητρα στους παίκτες του οι οποίοι παλεύουν όλους τους αγώνες. Ένα επιπλέον κίνητρο για αυτούς σήμερα είναι ότι θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που σε λίγες θα αγωνίζεται στους 16 του Champions League.

Το αγωνιστικό πλάνο του Γιοβάνοβιτς δεν αναμένεται να αλλάξει σε ουσιαστικό βαθμό. Ο προπονητής μας συνηθίζει πριν από αγώνες του Champions League να χρησιμοποιεί αυτούς που προορίζει και για τον ευρωπαϊκό αγώνα και θα πρέπει να δούμε αν θα πράξει το ίδιο και σήμερα. Το μεγαλύτερο ερωτηματικό αφορά το ποιος θα προτιμηθεί στην κορυφή της επίθεσης. Ο Σολάρι εκμεταλλεύεται την αγωνιστική πτώση του Αλμέιδα και κέρδισε θέση βασικού τις τελευταίες εβδομάδες αλλά ο Βραζιλιάνος είναι βαρόμετρο για τον ΑΠΟΕΛ ιδιαίτερα στους αγώνες φωτιά.

Ο Ζόρζε είναι επίσης ένας παίκτης που ο Γιοβάνοβιτς θα ήθελε να τον δει βασικό με την Λυών κάτι που σημαίνει ότι ίσως σήμερα του δώσει χρόνο συμμετοχής, μιας και προέρχεται από τραυματισμό.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!