Για μια νέα αρχή

Η έγνοια όλων μας αφορά το ποτέ και ποιος θα επιλεγεί για να κάτσει στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ αλλά σήμερα υπάρχει και ο αγώνας πρωταθλήματος με τον Άρη. Η νίκη είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη έτσι ώστε να παραμείνουμε κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων και να ελπίζουμε ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη.  Απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε ότι θα παλέψει και μάλλον θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία οι παίκτες μας πρέπει να βρουν τον τρόπο να σκοράρουν. Ο Γιάννος Ιωάννου θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ έχοντας την ευθύνη για το κοουτσάρισμα της ομάδας και παρόλο που δεν μπορεί να αλλάξει κάτι ουσιαστικό σε σχέση με το αγωνιστικό πλάνο, η αύρα της αλλαγής πρέπει να λειτουργήσει θετικά για την ομάδα μας.

Σε αντίθεση με τον κόσμο κάποιοι παίκτες δεν έμειναν ευχαριστημένοι με την απόλυση Σέρτζιο αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν και μέσα στο γήπεδο θα πρέπει να δείξουν ετοιμότητα για μια νέα αρχή. Συνήθως η άμεση επίδραση μιας αλλαγής προπονητή είναι θετική και αυτό πρέπει να συμβεί σήμερα και στη δική μας περίπτωση.

Το αγωνιστικό πλάνο

Είναι δύσκολο να προβλέψουμε τι θα επιλέξουν Ιωάννου και Χαραλάμπους προκειμένου να δώσουν στην ομάδα της επιθετική ώθηση που χρειάζεται. Θεωρούμε πιθανότερο σενάριο αυτό με τον Μπενασούρ στο αρχικό σχήμα και τους Αλωνεύτη με Χαραλαμπίδη στα δυο άκρα. Ο  Γκονσάλβες πάει από κακό στο χειρότερο και απόψε θα ξέρουμε αν του δώσουν ακόμα μια ευκαιρία ως βασικό ή αν θα επανέλθει ο Σιέρινταν στο αρχικό σχήμα.

Σε κάθε περίπτωση το γκολ δεν έρχεται εύκολα και η προσπάθεια θα πρέπει να είναι συνολική για να βρεθούν οι λύσεις απέναντι σε μια ομάδα που λογικά θα προσέξει να μην δεχτεί γκολ παρά να βάλει.

Μουδιασμένος ο κόσμος

Η αλλαγή που απαιτούσε η πλειοψηφία έγινε αλλά δεν δείχνει αρκετή για να φέρει την αναγκαία δυναμική. Δύσκολα θα μαζέψουμε αρκετό κόσμο απόψε ενώ οι οργανωμένοι συνεχίζουν να αξιώνουν παραιτήσεις και να ανακοινώνουν μέτρα. Το εργάσιμο της ημέρας θα επηρεάσει την προσέλευση αλλά όσοι πάμε στο γήπεδο οφείλουμε να βοηθήσουμε τους παίκτες, ιδιαίτερα αν ο αγώνας δεν εξελίσσεται όπως θέλουμε.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!