Για να μη ξεχνιόμαστε

Ο Μιλτής και ο Τζιοβάνης ήταν από τους βασικούς χρηματοδότες του Δημήτρη Χριστόφια στις τελευταίες προεδρικές εκλογές. Είναι λοιπόν φυσιολογικό και αναπόφευκτο να εξαργυρώνουν την πίστη αλλά και τα κεφάλαια που διέθεσαν. Και αυτό γιατί αρχικά ο μηχανισμός του ΑΚΕΛ τους επέτρεψε να αναλάβουν την ηγεσία του ποδοσφαιρικού παραρτήματος ενώ στη συνέχεια οι επιχειρήσεις τους στηρίχτηκαν στον μέγιστο δυνατό βαθμό από την κυβέρνηση. Σαν αντάλλαγμα προσπαθούν δαπανώντας τεράστια ποσά να οδηγήσουν την ομάδα του λαού στην κορυφή. Τα εκατομμύρια της πρώτης χρονιάς πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων, ενώ τα ίδια και ίσως περισσότερα δαπανώνται και φέτος. Παρά τη θέληση τους να μην προκαλούν με τα τεράστια συμβόλαια που κάνουν οι διαρροές είναι αναπόφευκτες.

Στο ερώτημα πως χρηματοδοτείται η Ομόνοια και πως δικαιολογείται ο προϋπολογισμός των τελευταίων δυο χρόνων κανείς δεν τολμά να πει ή να γράψει αυτά που ξέρει ή υποψιάζεται. Το ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας αναγκάστηκε σε συνέντευξη του να δικαιολογήσει την σχεδόν αποκλειστική ανάθεση τεράστιων έργων στον φίλο του Μιλτή με το ότι και επί της προηγούμενης κυβέρνησης ίσχυαν τα ίδια επιβεβαιώνει ότι ζούμε σε μια μπανανία.

Το ΑΠΟΕΛ καλείται και φέτος να ανταποκριθεί εντός και εκτός γηπέδου σε μια μάχη που όσον αφορά την εκτός γηπέδου πτυχή της δείχνει και είναι άνιση. Λύσσαξαν να στείλουν σπίτι του και τον Κουτσοκούμνη λες και είναι αυτός ή εκτελεστική του που μας έδωσαν το πρωτάθλημα πέρσι. Θέλουν όμως να επιβάλουν το τους και σε επίπεδο ηγεσίας της ΚΟΠ αφού αν πάνε χαμένα και φέτος τα εκατομμύρια ευρώ θα γελά και το παρδαλό κατσίκι.

Επειδή όλα αυτά είναι γνωστά στον Φοίβο Ερωτοκρίτου και τους συνεργάτες του καλούνται να είναι δυο φορές προσεκτικοί πριν να συντάσσονται πλήρως μαζί τους και να εκδίδουν κοινές ανούσιες ανακοινώσεις. Έδειξαν εξάλλου το σεβασμό τους στις περιπτώσεις των Πάολο Κόστα και Παρασκευά Χρίστου, με την αντίδραση του επίσημου ΑΠΟΕΛ να είναι ανύπαρκτη. Η ανυπαρξία αυτή στέλνει λανθασμένα μηνύματα αφού δείχνουμε με τον τρόπο αυτό ότι θα δεχτούμε ακόμα περισσότερα αν το θελήσουν!

_____________________________________________________________________

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!