Για ποιους κτυπά η καμπάνα;

Ο Δώνης βλέπει κάποιους παίκτες να μην μπορούν να προσφέρουν τα αναμενόμενα και επέλεξε να στείλει δημόσια το μήνυμα ότι όποιοι δεν μπορέσουν να ακολουθήσουν το δρόμο της πειθαρχίας και της σκληρής δουλειάς δεν θα παραμείνουν στον ΑΠΟΕΛ. Οι δηλώσεις του προπονητή μας συζητούνται έντονα μέχρι και σήμερα ανάμεσα στους οπαδούς μας αφού έχουν πολλές προεκτάσεις. Τα παράπονα του Δώνη στρέφονται προς τα μεγάλα ονόματα κάτι που αφορά τους Τζιμπούρ, Ρίισε και Ντε Βινσέτι. Πρόκειται για τρεις παίκτες για τους οποίους έχουν γίνει σοβαρές επενδύσεις αλλά που μέχρι σήμερα δεν έχουν αποδώσει ούτε καν το 30% αυτών που μπορούν.

Κάθε ένας από αυτούς αποτελεί και μια ξεχωριστή περίπτωση για την οποία έχουμε κάνει πολλές αναφορές μέχρι σήμερα. Η ουσία είναι ότι ο χρόνος περνά και ο ΑΠΟΕΛ στερείται των υπηρεσιών τους. Ο Δώνης επιλέγοντας να επισημοποιήσει τον προβληματισμό κάνοντας αναφορά για αποχωρήσεις αυτόματα άνοιξε τη συζήτηση κατά πόσο θα συμβεί αυτό άμεσα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου που πλησιάζει.

Υπάρχουν αυτοί που λένε ότι η κίνηση του Δώνη είναι περισσότερο μια προσπάθεια να ταρακουνήσει τους παίκτες αλλά αν η κατάσταση συνεχιστεί και τον επόμενο διάστημα δεν πρέπει να αποκλειστεί οτιδήποτε.

Πάντως η οποιαδήποτε αποδέσμευση προϋποθέτει και σημαντικό οικονομικό κόστος το οποίο δεν θα πρέπει να αποτελέσει αποτρεπτικό παράγοντα αν κριθεί σωστό να διορθωθεί το λάθος που έγινε το καλοκαίρι!

Για όσους βλέπουν το θέμα στελέχωσης του ρόστερ σε όλο του το φάσμα φαίνεται να υπάρχει θέμα και με το αν ο Δώνης και το επιτελείο του αρκούν για να τρέξει σε χρόνο ρεκόρ ένα καλύτερος προγραμματισμός από τον αντίστοιχο των δυο τελευταίων μεταγραφικών περιόδων.

Πρόκειται όμως για ένα μεγάλο θέμα που θα το ανοίξουμε και πάλι τις επόμενες μέρες.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!