Για πρώτη φορά χωρίς τον Σέρτζιο

Το τρομερό σερί του Μάριο Σέρτζιο ο οποίος αγωνίστηκε σε 26 συνεχόμενους αγώνες πρωταθλήματος σε αντίστοιχα 90λεπτά έφτασε στο τέλος του. Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών στον αγώνα με την Αεκ και θα χάσει τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ερμή. Η απουσία του κρίνεται ως σημαντική όχι μόνο γιατί πρόκειται για έναν από τους ελάχιστους παίκτες με σταθερή απόδοση αλλά και γιατί η αναπλήρωση του κρίνεται ως δύσκολη. Ο Φινκ καλείται να αποφασίσει πως θα διαχειριστεί την απουσία του Σέρτζιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και η αλήθεια είναι πως οι επιλογές του είναι περιορισμένες. Για να είμαστε πιο ακριβείς με τα σημερινά δεδομένα η μοναδική επιλογή είναι ο Χριστοφίδης.

Ο νεαρός πήρε χρόνο συμμετοχής αγωνιζόμενος στη συγκεκριμένη θέση και στον αγώνα κυπέλλου με την Ανόρθωση. Στα 60 περίπου λεπτά που αγωνίστηκε έδειξε ότι μπορεί να δώσει κάποιες λύσεις ενώ εκεί που φάνηκε να βγάζει μάτια η απειρία του ήταν στον αγώνα με τον Απόλλωνα όπου κλήθηκε να αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός.

Το σίγουρο είναι ότι ο Φινκ υπολογίζει και εκτιμά τον Χριστοφίδη και του δίνει χρόνο συμμετοχής ακόμα και σε αγώνες όπου η ομάδα έχει τεράστια πίεση για το αποτέλεσμα. Το πώς θα ανταποκριθεί ο Χριστοφίδης θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του στην ομάδα αλλά και κατά πόσο οι υπεύθυνοι θα κινηθούν στην προσεχή μεταγραφική περίοδο για απόκτηση παίκτη που να αγωνίζεται στο δεξί άκρο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!