Για την ανατροπή, καιρού επιτρέποντος και μεταγραφή!

Οι καιρικές συνθήκες στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το αν θα πραγματοποιηθεί ο σημερινός αγώνας (7.00) με τον Εθνικό. Οι βροχές οδήγησαν και στη χτεσινή αναβολή του αγώνα Ερμή-ΕΝΠ και η μόνη περίπτωση να διεξαχθεί ο δικός μας αγώνας είναι να μη βρέξει καθόλου σήμερα. Μόνο έτσι θα απορροφηθεί το νερό που έχει μαζευτεί στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορέσει να διεξαχθεί ο αγώνας. Το σίγουρο είναι ότι και να πραγματοποιηθεί ο αγώνας, αυτός θα γίνει σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, κάτι που γνωρίζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του. Αυτό αναμένεται να κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας αφού θεωρητικά ευνοούν την Άχνα που θα επιχειρήσει να αμυνθεί με κάθε τρόπο για να διαφυλάξει το μηδέν παθητικό.

Η ανατροπή του 0-2 δεν είναι απίθανη αλλά για να γίνει θα χρειαστεί η μέγιστη αποτελεσματικότητα, σωστή λειτουργία σε κάθε γραμμή και λίγη τύχη. Όπως συνηθίζεται να λέγεται ένα γρήγορο γκολ είναι ιδανικό αφού θα βοηθήσει τόσο στη ψυχολογία όσο και στο αγωνιστικό πλάνο. Το αγωνιστικό πλάνο αναμένεται να έχει επιθετικούς προσανατολισμούς και το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Ζεβλάκοφ στο αρχικό σχήμα θεωρείται αρκετά πιθανό. Βαρόμετρο θα είναι η σωστή λειτουργία της μεσαίας γραμμής έτσι ώστε να υπάρχουν στηρίγματα στους επιθετικούς αλλά και να μπορέσουμε να οργανωθούμε σωστά. Βέβαιη μπορεί να θεωρηθεί η επιστροφή του Πίντο στο αρχικό σχήμα αφού στην καλή του μέρα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Η παρουσία του κόσμου μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική και σε περίπτωση που διεξαχθεί ο αγώνας η ομάδα μας θα χρειαστεί την μέγιστη δυνατή βοήθεια. Η προπώληση ήταν για ευνόητους λόγους ανύπαρκτη αφού σχεδόν όλοι θα αποφασίσουν σήμερα αν θα ταξιδέψουν στο Δασάκι.

Ανακοινώσαμε μεταγραφή!
Το γνωστό sms (ξέχασαν να το στείλουν για το Σοφρώνη) έλαβαν ψες οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ με το οποίο το δ.σ ενημέρωνε για την επίτευξη συμφωνίας με τον Βαγγέλη Κουτσόπουλο. Αυτός είναι ο εκλεκτός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να αποτελέσει ακόμα μια λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο άγνωστος για πολλούς αλλά ικανότατος για τον προπονητή μας δεν είναι και μικρός στην ηλικία αφού σε λίγες μέρες (2 Φεβρουαρίου) θα γίνει τριάντα. Από το βιογραφικό του ξεχωρίζει το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ την πενταετία 2001-2006 αφού πρόκειται για ομάδα με παρόμοιες απαιτήσεις με τις δικές μας. Τη φετινή χρονιά αγωνιζόταν στον Ατρόμητο.

Η συνέχεια στο γήπεδο. Θετικό μπορεί να θεωρηθεί ότι ο παίκτης είναι πανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Βήμα πρωτιάς
Το 11 στα 11 έκανε η καλαθοσφαιρική μας ομάδα χθες απέναντι στον Αχιλλέα και πάμε πλέον στο Κίτιο την Παρασκευή να αντιμετωπίσουμε την αέλ με τον αέρα του αήττητου. Το παιχνίδι ψες ήταν πολύ δύσκολο και η νίκη ήταν πολύ σημαντική. Ο Αχιλλέας ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μέχρι που η ομάδα μας έκανε ένα ξέσπασμα με πρωταγωνιστές τους Χιθ και Κέλλυ στο 4ο δεκάλεπτο. Πολύ καλή και η απόδοση του Βαν Ντόρπε που δείχνει όπως και πέρσι ότι στο 2ο γύρο ανεβαίνει αγωνιστικά.

Το παιχνίδι στο Κίτιο (22/01, 19:15) είναι ύπουλο αφού είναι το τελευταίο χαρτί της αέλ για να κάνει την ανατροπή. Το ότι δεν παίζουμε στο Λευκόθεο είναι τεράστιο μειονέκτημα και αυτό θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν. Ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει και να πάει στο Κίτιο αφού πιθανή νίκη τελειώνει την υπόθεση πρώτη θέση από την 12η αγωνιστική. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να τιμωρήσουμε ξανά την ομάδα μας αφού οι ποινές που δέχτηκε φέτος ήταν και είναι εξαντλητικές. Με την παραμικρή ρίψη αντικειμένων η ομάδα μας κινδυνεύει με επιπρόσθετη τιμωρία και αυτό δεν το θέλει κανείς για να μπορέσουμε να παίξουμε στο Λευκόθεο στα play offs.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!