Για την επαναφορά του +7

Η επαναφορά της βαθμολογικής διαφοράς στο +7 είναι και πάλι το ζητούμενο για το ΑΠΟΕΛ μετά τη χτεσινή νίκη του παραρτήματος επί του Ολυμπιακού. Ήταν ούτως ή άλλως μονόδρομος η νίκη στον αγώνα με τον Απόλλωνα και τώρα έχουμε ένα ακόμα λόγο να το πετύχουμε. Η ομάδα μας πρέπει να δείξει στα πολλά ότι μπορεί να διαχειριστεί σωστά την όποια πίεση δημιουργεί το ότι γνωρίζουμε το αποτέλεσμα της ομόνοιας και με καλή απόδοση να πάρει το ζητούμενο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προειδοποίησε έγκαιρα άπαντες ότι ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος. Οι Λεμεσιανοί για τους δικούς τους λόγους έρχονται στη Λευκωσία με απαιτήσεις. Η ψυχολογία τους μετά που μας απέκλεισαν στο κύπελλο είναι η καλύτερη δυνατή και θα προσπαθήσουν και πάλι να νιώσουν σημαντικοί προκαλώντας μας προβλήματα.

Σοβαρότητα  και καλή απόδοση από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό είναι το ζητούμενο για τους παίκτες μας. Μέσα στην έδρα μας δεν πρέπει να δίνουμε ελπίδες στον οποιονδήποτε ερμαφρόδιτο ξεκινώντας νωθρά. Ο αγώνας με την ομόνοια όπου στα τελευταία 20 λεπτά παίξαμε με τη φωτιά αλλά δεν καήκαμε είναι μια άλλη παράμετρος που πρέπει να προσέξουμε. Γράψαμε πολλές φορές τις τελευταίες μέρες ότι ο αγώνας θα κριθεί από την απόδοση του ΑΠΟΕΛ…

Ζητούμενο είναι να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα έτσι ώστε να κλείσουν οι διάδρομοι για τους γρήγορους ακραίους επιθετικούς του Απόλλωνα αλλά και να μπορέσουμε με αιχμή τον Αλμέιδα να επιτεθούμε σωστά.  Εικάζεται ότι δεν θα δούμε ουσιαστικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα κάτι που σημαίνει ότι οι Μαντούκα και Τρισκόφσκι θα είναι τα στηρίγματα από τα άκρα. Η διάταξη 4-5-1 θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη αφού όπως φάνηκε πολλές φορές αυτό μας ταιριάζει περισσότερο με τον Μαρσίνιο στην εντεκάδα.

Προσοχή στις κίτρινεςΧωρίς να υπάρχει ίχνος υποτίμησης προς τον Απόλλωνα πρέπει να θυμίσουμε και το βάρος των κίτρινων καρτών αφού τρεις παίκτες είναι στο όριο και τους χρειαζόμαστε ενόψει Αεκ. Γκριτσάροφ, Μοραίς και Αλμέιδα είναι στο όριο και θα πρέπει να το έχουν κατά νου έτσι ώστε να αποφύγουν κάτι ακραίο που μπορεί να τους θέσει εκτός μάχης την επόμενη αγωνιστική.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!