Για την μεγάλη ανατροπή

Μετα την ιστορική χτεσινή κατάκτηση του πρώτου τίτλου του ΑΠΟΕΛ στο φουτσαλ, σειρά παίρνει η καλαθοσφαιρικη μας ομάδα, η οποία καλείται να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να πάρει το εισιτήριο πρόκρισης για τους τελικούς. Η ομάδα μας, μετά την ηρωική εμφάνιση και την μεγάλη νίκη μέσα στον Στροβολο, έχει σήμερα άλλη μια μεγάλη αποστολή: να κερδίσει τον Κεραυνό και να ολοκληρώσει την μεγάλη ανατροπή των εις βάρος της δεδομένων που δημιούργησε το 0-2. Μετά το break στο break της περασμένης Τρίτης, οι καλαθοσφαιριστές μας έχουν σήμερα άλλη μια μεγάλη πρόκληση να αντιμετωπίσουν. Τα αγωνιστικά δεδομένα δεν έχουν διαφοροποιεί απο το τελευταίο παιχνίδι στον Στροβολο, πέραν του ότι ο Κεραυνός θα βρεθεί με νέο προπονητή στον πάγκο του. Ο Χριστός Στυλιανιδης αντικατέστησε μετά την ήττα της Τρίτης τον πρώην προπονητή της ομάδας του Στροβόλου ο οποίος θα προσπαθήσει να βάλει φρένο στην αντεπίθεση της ομάδας μας.

Αυτό που θα προσπαθήσει ο Κεραυνός είναι να περιορίσει στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, την τεράστια συμβολή του Αντρέα Γλυνιαδακη στο παρκέ. Ο Ελλαδιτης σέντερ έχει πλέον εγκλιματιστεί στον τρόπο παιχνιδιού του ΑΠΟΕΛ και έχει καταφέρει να βάλει την σφραγίδα του στους τελευταίους αγώνες. Αυτό πρέπει να δημιουργήσει ευκαιρίες για τους υπόλοιπους καλαθοσφαιριστές μας στο να πάρουν πρωτοβουλίες και να χτυπήσουν τον Κεραυνο εκμεταλλευμένοι την προσοχή τους στον Γλυνιαδακη.

Παίχτες κλειδιά όπως οι Kremmens ‎και Mc Fadden μπορούν να κάνουν σοβαρή ζημιά κάτι που είδαμε να συμβαίνει στο ματς της Τρίτης με τον Κουννα. Το αρχικό άγχος της ομάδας μας έχει ήδη μετατραπεί σε πείσμα και αποφασιστικότητα και η ομάδα μας νιώθει δυνατή για την μεγάλη ανατροπή.

Το παιχνίδι σήμερα θα είναι το τελευταίο χωρίς οπαδούς και έτσι η ομάδα μας στην μεγάλη  περίπτωση ‎πρόκρισης θα έχει ένα επιπρόσθετο όπλο στους τελικούς στο Λευκοθεο.

Η άμυνα είναι αυτή που θα μας δώσει την νίκη σήμερα και η έξυπνη διαχείριση των φάουλ. Αν καταφέρουμε να παίξουμε ανάλογη άμυνα με αυτή που εφαρμόσαμε στον Στροβολο την Τρίτη, θα κάνουμε το πιο αποφασιστικό βήμα για να βρεθούμε στον τελικό.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!