Για τη διατήρηση του -3

Η 19η αγωνιστική προβλέπει νίκες τόσο για τον πρωτοπόρο Απόλλωνα όσο και για τον ΑΠΟΕΛ κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα διατηρήσει την μεταξύ μας διαφορά στο -3. Στον αγώνας με τον Εθνικό Άχνας στο ουσιαστικό άδειο ΓΣΠ πρέπει να είναι πετύχουμε τη δεύτερη από μια σειρά νικών που θα βοηθήσει να αποκτήσουμε τη χαμένη δυναμική έτσι ώστε σε βάθος χρόνου να επανέλθουμε στην κορυφή. Ο Φινκ με το επιτελείο του δουλεύουν με το δικό τους τρόπο καθημερινά στον Αρχάγγελο έτσι ώστε να διορθωθούν τα κακώς έχοντα και να μην χαθεί η χρονιά. Όπως έγινε αντιληπτό από την πρώτη στιγμή δεν θα μπορούσαν να κάνουν θαύματα αλλά ο χρόνος πλέον περνά και θα πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε τα πρώτα δείγματα βελτίωσης. Αυτό ήδη συμβαίνει ως ένα βαθμό και το ζητούμενο είναι να σταθεροποιηθεί η απόδοση σε επίπεδο που θα επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του comeback.

Ο Εθνικός Άχνας θα έρθει στο ΓΣΠ με στόχο να μην χάσει και η ομάδα μας θα πρέπει να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά όσον αφορά το μεσοεπιθετικό της πλάνο. Στον αγώνα με τη Σαλαμίνα δημιουργήσαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ αλλά η τελική προσπάθεια δεν ήταν ιδανική. Σήμερα και με τον Νάφιου όπως όλα δείχνουν στο αρχικό σχήμα θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να διασπάσουμε την άμυνα του αντιπάλου αλλά και να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες.

Παρά τις απουσίες των Καρλάο, Μαντούκα, Βινίσιους και των υπολοίπων ο Φινκ έχει επιλογές για κάποιες θέσεις και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιους θα προτιμήσει για τα δυο άκρα της μεσαίας γραμμής. Σε προηγούμενους αγώνες έδειξε ετοιμότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ιωάννου ενώ πλέον στη διάθεση του είναι οι Εφραίμ, Σιέρινταν και Χαραλαμπίδης.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!