Για τη διατήρηση των κεκτημένων

Η νέα πρόκληση του ΑΠΟΕΛ στην προσπάθεια του να διατηρήσει τη διαφορά των πέντε βαθμών από την Ομόνοια είναι ο Ερμής του Φανιέρου. Η απώλεια βαθμών με την Αελ έφερε τον μερικό προβληματισμό και για να μην μεγαλώσει θα πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες. Οι τρεις βαθμοί είναι το καλύτερο φάρμακο και για να έρθουν θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Γιοβάνοβιτς να παρουσιάσουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο. Ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος και για αυτό μας προειδοποίησε ο προπονητής μας από τα μέσα της εβδομάδας. Υπήρξαν επίσης και οι δηλώσεις του Λουκά Φανιέρου ο οποίος έδειξε με τον δικό του τρόπο ότι θα πέσουν μαχόμενοι. Όσο και αν θέλουν ο αγώνας θα κριθεί από την απόδοση της δικής μας ομάδας αφού αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ είναι ο κακός του εαυτός. Το απόγευμα της Κυριακής θα έχουμε ακόμα έναν αντίπαλο που είναι οι καιρικές συνθήκες. Το μετεωρολογικό δελτίο δεν προβλέπει ουσιαστική διαφοροποίηση οπότε το πιο πιθανότερο σενάριο είναι να διεξαχθεί ο αγώνας υπό βροχή, κρύο και δυνατούς ανέμους. Λογικά το σκηνικό αυτό και το βαρύ γήπεδο θα δουλέψει υπέρ των γηπεδούχων οι οποίοι με αμυντικογενή τακτική θα προσπαθήσουν να σταματήσουν με κάθε τρόπο τις επιθετικές πρωτοβουλίες των ποδοσφαιριστών μας.

 Η καλή μεσοεπιθετική λειτουργία αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση του αγώνα και δεν είναι άσχετες με την ανάγκη αυτή οι εικασίες που γίνονται από πολλούς για πιθανή συμμετοχή του Μαρσίνιο. Ο Βραζιλιάνος αν και δεν βοήθησε όσο θα ανάμεναν κάποιοι στο Τσίρειο ήταν πρωταγωνιστής σε κάποια σενάρια που έγιναν στα μέσα της εβδομάδας και το ενδεχόμενο να βρεθεί και πάλι στο αρχικό σχήμα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Όπως γίνεται αντιληπτό σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η διάταξη θα αλλάξει σε 4-5-1 κάτι που σημαίνει ότι ένας εκ των Σολάρι ή Αλμεϊδα θα μείνει στον πάγκο. Από τις αρχές της εβδομάδας γράφαμε ότι το ενδεχόμενο ο παίκτης αυτός να είναι ο Βραζιλιάνος δεν πρέπει να εκπλήξει κανέναν αν λάβουμε υπόψη τις μέτριες εμφανίσεις του παίκτη στους τελευταίους αγώνες.Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει από κρύο και βροχές. Περισσότεροι από τρεις χιλιάδες θα δώσουν βροντερό παρών για να βοηθήσουν με το δικό τους τρόπο την ομάδα μας. Το διαιτητικό τρίο με τη σειρά του οφείλει να σταθεί στο ύψος του αφού η ανοχή με τα ύποπτα  σφυρίγματα τελείωσε στο Τσίρειο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!