Για τη νίκη και με Σολάρι

Η ανασύνταξη δυνάμεων και η επιστροφή στις νίκες επιβάλει τη συμβολή όλων και μέσα σε αυτά τα πλαίσια ο Σολάρι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ενόψει του αυριανού αγώνα. Ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει όπως θέλει την απόφαση του Γιοβάνοβιτς αλλά αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι να κάνουν όλοι αυτό που πρέπει για να κερδίσουμε. Τυχόν νέα απώλεια θα έχει τεράστιες αρνητικές συνέπειες για την ομάδα μας τις οποίες κανένας μας δεν θέλει να βιώσει οπότε η νίκη είναι μονόδρομος. Δεν κινδυνολογούμε ούτε θέλουμε να βάλουμε περισσότερη πίεση σε παίκτες και προπονητή. Είναι όμως σημαντικό να έχουμε όλοι μας επίγνωση της κρισιμότητας του συγκεκριμένου αγώνα. Δυο αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι πάρα πολλές για τον ΑΠΟΕΛ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και με τη βοήθεια του κόσμου μπορούμε να κερδίσουμε.

Θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα αφού όπως φάνηκε στους αγώνες με την Ομόνοια αλλά και τον Ολυμπιακό η προώθηση του Ατόρνο στην επίθεση δεν έχει το απαιτούμενο αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει ότι ένας εκ των Τρισκόφσκι ή Σολάρι θα κληθεί να ηγηθεί των επιθετικών προσπαθειών εκτός και αν δούμε κάτι πιο ριζοσπαστικό όπως την χρησιμοποίηση και των δυο και την ομάδα σε διάταξη 4-4-2. Εικάζεται ότι θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Πουρσαϊτίδης και Σόουζα αφού τόσο ο Σολωμού όσο και ο Μαρσίνιο δεν είχαν καλή παρουσία στον τελευταίο αγώνα.

Ο προπονητής θέλει να φρεσκάρει την ομάδα όχι μόνο από αγωνιστικής πλευράς αλλά στο θέμα ψυχολογίας και είναι σημαντικό να αγωνιστούν παίκτες που θα μπορέσουν να έχουν καλή ψυχολογία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η αποστολή αποτελείται από τους :

Πάρντο, Χιώτης, Σολωμού, Αλεξάνδρου, Μποαβεντούρα, Ηλία, Πουρσαϊτίδης, Κακά, Ζόρζε, Ολιβέιρα, Σατσιάς, Πίντο, Μοραίς, Σόουζα, Χαραλαμπίδης, Μαρσίνιο, Ατόρνο, Τρισκόφσκι και Σολάρι.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!