Για τη νίκη παρά τις απουσίες

Οι τραυματισμοί θερίζουν και σε αυτούς που δεν μπορούν να αγωνιστούν προστέθηκαν οι Μπίδης και Μπρέσκα. Οι απουσίες φτάνουν το αστρονομικό αριθμό των εννέα και γίνεται αντιληπτό πόσο δύσκολο θα είναι έργο όσων αγωνιστούν. Παρόλα αυτά το ΑΠΟΕΛ μέσα στην έδρα του και με την συμπαράσταση των χιλιάδων οπαδών μας μπορεί να κάμψει την αντίσταση της Πέγειας. Οι απουσίες όσο και η τεσσάρα του πρώτου γύρου αποτελούν καλούς λόγους για να παρουσιαστούμε σοβαροί. Το ζητούμενο σε έναν ακόμα αγώνα είναι να νικήσουμε την κούραση που δημιούργησαν οι συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις τους τελευταίους 3 μήνες. Νίκη σημαίνει διατήρηση της ομάδας στην κορυφή και στη συνέχεια θα υπάρξει αρκετός χρόνος για όλους να πάρουν ανάσες.

Ο κόσμος μπορεί και πρέπει να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα αφού ένα γεμάτο και με παλμό ΓΣΠ μπορεί να κάμψει τη δεδομένη αντίσταση της Πέγειας. Η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής Φερναντές που έφερε και το ναυάγιο ξύπνησε λογικές ανησυχίες σε πολλούς αλλά ούτε και αυτό πρέπει να σταθεί εμπόδιο στο να επικεντρωθούμε για λίγες ώρες σε ένα σημαντικό αγώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι επιλογές του προπονητή μας δεν είναι πολλές ενώ στην αμυντική γραμμή θα επιχειρηθεί για πρώτη φορά η συνύπαρξη των Ζόρζε και Μοράις. Στη μεσαία γραμμή ο Πίντο μάλλον μένει στην εντεκάδα και το ζητούμενο είναι αν θα προσθέσει ακόμα έναν αγώνα πάνω του ο κουρασμένος Μοράις ή αν θα μείνει στον πάγκο. Ρίσκο θεωρείται και η χρησιμοποιήσει του Νεκτάριου ο οποίος επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων αλλά ο φόβος μιας υποτροπής δημιουργεί κάποιες επιφυλάξεις. Από την άλλη δεν υπάρχουν και ουσιαστικές επιλογές εκτός και αν δούμε τον Σολωμού για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα.

Η καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μιροσάβλιεβιτς αλλά και η ετοιμότητα του Ζεβλάκοφ θα πρέπει να αξιοποιηθούν ενώ και ο Κοσόφσκι πρέπει να μας δώσει επιτέλους στην ομάδα τη δημιουργικότητα και σταθερότητα που απαιτείται.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!