Για τη νίκη χωρίς Κοσόφσκι

Απρόοπτη εξέλιξη επιφύλαξε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας αφού ο Κοσόφκσι που τις τελευταίες μέρες συμμετείχε κανονικά αισθάνθηκε ενοχλήσεις και τέθηκε αμέσως εκτός αποστολής. Τα νέα δεδομένα έρχονται σε μια στιγμή που όλοι υπολόγιζαν στην επάνοδο του παίκτη, με την ελπίδα ότι θα έδινε στην ομάδα και τη δυναμική που της έλειπε. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα καταστρώσει πλάνο νίκης χωρίς να υπολογίζει τον Πολωνό γεγονός που ίσως επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Πίντο. Πραγματικός πονοκέφαλος πρέπει να θεωρείται και η επιλογή του παίκτη που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας αφού ο Ηλία δεν υπολογίζεται, ενώ οι Φλορέα και Χατζί προέρχονται από αποχή γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους. Ο Κόντης είναι μια άλλη επιλογή και τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον πιο θα κρίνει ο προπονητής καταλληλότερο.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας έγινε πολύ λόγος για την προβληματική μεσοαμυντική συμπεριφορά της ομάδας στον τελευταίο αγώνα, γεγονός που φωτογραφίζει αλλαγές. Μοραίς, Σατσιάς, Μιχαήλ και Μπρουσερ είναι οι επιλογές για τις δυο θέσεις με τους πρώτους δυο να συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες εκτός και αν ο Γιοβάνοβιτς επιχειρήσει κάποιου είδους έκπληξη.

>

Κατά τα άλλα οι Ονουάτσι και Μιροσάβλιεβιτς θα σηκώσουν το επιθετικό βάρος ενώ πολλά θα εξαρτηθούν από την απόδοση του Χαραλαμπίδη, ο οποίος καλείται να πάρει την ομάδα πάνω του πιο πολύ και καλύτερα από ποτέ. Η απουσία του Κοσόφσκι στερεί από την ομάδα τη δυνατότητα ενός ακόμα δημιουργικού παίκτη και θα πρέπει υπόλοιποι να βοηθήσουν τον Χαραλαμπίδη.

Ο κόσμος είναι κουμπωμένος κάτι που αποτυπώθηκε και στην προπώληση των εισιτηρίων αλλά οι αποελίστες της τελευταίας στιγμής αναμένεται να δώσουν το παρών τους. Η ανάγκη για μια κερκίδα που θα βοηθήσει τους παίκτες είναι επιβεβλημένη αν θέλουμε να κερδίσουμε τον Απόλλωνα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!