Για τον Μπελαϊτ και όχι μόνο

Η απουσία των οκτώ διεθνών άδειασε τον Αρχάγγελο και προβληματίζει τον Γιοβάνοβιτς ο οποίος ευχήθηκε και δημόσια να επιστρέψουν όλοι χωρίς προβλήματα, αλλά η μετ΄εμποδίων προετοιμασία συνεχίζεται. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια κρίθηκε σκόπιμο να πραγματοποιηθεί σήμερα φιλικός αγώνας με την ΠΑΕΕΚ μέσα από το οποίο ο Γιοβάνοβιτς θα επιχειρήσει να δοκιμάσει και να δει κάποια πράγματα. Σημαντικότερο από όλα είναι να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε κάποιους παίκτες και κυρίως στον Μπελαϊτ ο οποίος μετρά πλέον αντίστροφα Ο Τυνήσιος ήταν στους 22 της αποστολής με τον Απόλλωνα αλλά στη συνέχεια αποκλείστηκε ενώ ταξίδεψε και στο Ντόνεσκ προκειμένου να νιώσει για τα καλά μέρος της ομάδας. Εδώ και ένα μήνα προπονείται σε εντατικούς ρυθμούς έχει καλύψει το χαμένο έδαφος και πλέον του λείπουν αγώνες. Το σημερινό φιλικό προσφέρεται για να πάρει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής και παρά το ότι ο αντίπαλος δεν είναι ομάδα που μπορεί να προβάλει αντιστάσεις το σημαντικό είναι ότι ο προπονητής θα μπορέσει να δει πως λειτουργεί σε συνθήκες αγώνα.

Τα ίδια πράγματα ισχύουν λίγο πολύ και για τα άλλα δυο αποκτήματα της 31ης Αυγούστου. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Μπάρτο έστω και αν θα περάσει ένα απόγευμα που θα πάρει ελάχιστες φορές την μπάλα. Ο Κακά είναι ο τρίτος της παρέας αλλά και αυτός που λόγω αναγκών πιέστηκε για να μπει πιο νωρίς μέσα στην ομάδα και να πάρει λεπτά συμμετοχής σε επίσημους αγώνες. Ο Βραζιλιάνος όπως φάνηκε και στους αγώνες που τον είδαμε χρειάζεται ακόμα χρόνο για να δέσει με την υπόλοιπη αμυντική γραμμή αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές έστω και αν κάποιοι αγχώθηκαν με την γκέλα του στον τελευταίο αγώνα, η οποία λόγω Χιώτη δεν στοίχησε.

Αναδιοργάνωση της εταιρείαςΌπως αποκάλυψε και η στήλη Αδιάκριτος ένα από τα σημαντικά θέματα που αποφασίστηκαν στη τελευταία συνεδρίαση του δ.σ ήταν η ανάθεση σε ελεγκτικό οίκο της μελέτης για αναδιοργάνωση της δομής και τρόπου λειτουργίας της εταιρείας ΑΠΟΕΛ.  Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή του ότι πολλά πράγματα χρίζουν βελτίωσης και με αφορμή το επίμαχο για αρκετά μέλη του δ.σ θέμα του οικονομικού διευθυντή, θα γίνει μια ολοκληρωμένη μελέτη που λογικά θα οδηγήσει σε αλλαγές.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!