Για το γόητρο και πολλά άλλα

Η ιεραρχία των φετινών στόχων καθιστά την κατάκτηση του super cup ως το λιγότερο σημαντικό αλλά θέλουμε και αυτό το τρόπαιο. Το τεστ ετοιμότητας ενόψει των Play offs του Champions League μπορεί να συνδυαστεί με νίκη επί του Ερμή που αναμένεται να έχει και φέτος την ίδια πορεία με την περσινή. Ο ΑΠΟΕΛ λίγες μέρες πριν τον αγώνα με την Άαλμποργκ καλείται να δείξει ακόμα μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, έστω και αν ο Δώνης παρατάξει μια εντεκάδα που δύσκολα θα ξαναδούμε  το επόμενο διάστημα. Οι τραυματισμοί των Τζιμπούρ και Μαντούκα είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που εμποδίζουν τον προπονητή μας να κάνει αυτά που θέλει σήμερα αλλά και στους αγώνες που έρχονται. Εκτός όμως είναι οι Παπάζογλου και Ιωάννου γεγονός που εμποδίζει την τεχνική ηγεσία να τεστάρει πράγματα που αφορούν την αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Στο μεσοαμυντικό κομμάτι υπάρχει και η μεγαλύτερη ανησυχία αφού στους αγώνες με την Ελσινκι και ιδιαίτερα στον πρώτο παρατηρήθηκαν κάποια κενά. Ο Δώνης δούλεψε στις προπονήσεις στον συγκεκριμένο τομέα και σήμερα θα είναι μια καλή ευκαιρία να δει κατά πόσο η ομάδα καταφέρει να ανταποκριθεί στο βαθμό που και ο ίδιος θέλει.

Ανάμεσα στους λίγους που θα βρίσκονται στο Παπαδόπουλος θα είναι και άνθρωποι της Άαλμποργκ οι οποίοι θέλουν να δουν από κοντά τι εστί ΑΠΟΕΛ. Η εντεκάδα που θα δουν δεν θα έχει άμεση σχέση με αυτή του μεταξύ μας αγώνα και παρόλο που το γνωρίζουν θεωρούν σημαντικό να έχουν μια άμεση επαφή. Το ίδιο θα συμβεί από πλευράς μας όταν το Σάββατο συνεργάτης του Δώνη θα «κατασκοπεύσει» την Άαλμποργκ στον αγώνα πρωταθλήματος της.

Στο σημερινό αγώνα αναμένεται να πάρει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής ο Αλωνεύτης ο οποίος χρειάζεται παιχνίδια για να μπορέσει να αποκτήσει το ρυθμό και την εκρηκτικότητα που του λείπει λόγω της μακράς αποχής.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!