Για το πρώτο βήμα

Οι γιορτές του Πάσχα ηρέμησαν τα πνεύματα και τα όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα ανάμεσα σε μεμονωμένη μερίδα οπαδών δείχνουν να ανήκουν στο παρελθόν. Η ομάδα μας ολοκλήρωσε με τα γνωστά πλέον αγωνιστικά προβλήματα την προετοιμασία της και δηλώνει έτοιμη για το σημερινό πρώτο ημιτελικό. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα που θα θέσει βάσεις πρόκρισης στον μεγάλο τελικό και ιδανικά η νίκη ανεξαρτήτως σκορ θα μας δώσει ένα καλό προβάδισμα. Έχουμε δει και στο παρελθόν σε τέτοια ντέρπι η καλή απόδοση στον πρώτο αγώνα να μη φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα και στον επαναληπτικό να ανατρέπονται τα δεδομένα. Τα σενάρια είναι πολλά και το μόνο που έχει σημασία στο τέλος της ημέρας είναι το αποτέλεσμα.

Το ΑΠΟΕΛ μπορεί να κερδίσει το ποδοσφαιρικό παράρτημα αφού όπως έχει δείξει πολλές φορές φέτος διαθέτει καλύτερη ομάδα. Μπορεί η διοικητική αλλαγή στην Ομόνοια και οι μαζεμένες μεταγραφές να δημιουργούν κατάλληλες συνθήκες για καλή πορεία στην επόμενη χρονιά αλλά αυτό δεν μπορεί να τους δώσει την πρόκριση φέτος. Υποψιαζόμαστε ότι η διαιτησία θα τους σπρώξει και αυτή τη φορά αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.

>

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών των Χαραλαμπίδη και Ζε Κάρλος, γεγονός που στερεί την ομάδα μας από σημαντικές μονάδες. Παράλληλα εκτός πλάνων είναι και ο Μοραίς ενώ οι Κόντης και Σεγκιρί που αναμένεται να αγωνιστούν προέρχονται από μακρά αποχή.

Ο προπονητής μας με τη γνωστή διάταξη 4-5-1 θα επιχειρήσει να κερδίσει την μάχη του κέντρου, κάτι που αν γίνει θα βοηθήσει στο να διαφυλάξουμε το μηδέν παθητικό. Παράλληλα στόχος πρέπει να είναι και το γκολ με τον Μαχλά να χρειάζεται στηρίγματα έτσι ώστε να μην αποκοπεί από την υπόλοιπη ομάδα. αφού θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!