Για MRI ο Καρλάο και άλλοι τρεις!

Κατάληψη του ιατρικού κέντρου όπου γίνονται τα MRI των παικτών της ομάδας μας θα γίνει σήμερα αφού πέραν του Καρλάο άλλοι τρεις παίκτες πρέπει να περάσουν από αξονικό προκειμένου να διαπιστωθεί πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Πρόκειται για τους Μαντούκα, Εφραίμ και Βινίσιους οι οποίοι έφυγαν από το Αντώνης Παπαδόπουλος με ενοχλήσεις. Η προσοχή όλων είναι στραμμένη στον Καρλάο αφού μέσα από τον αξονικό θα διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που δημιουργήθηκε μετά την πτώση του παίκτη με το ένα πόδι στο έδαφος. Οι ελπίδες είναι όπως ο Βραζιλιάνος γλυτώσει το χειρότερου σεναρίου που είναι η ολική ρήξη συνδέσμων.

Στο πόδι του Καρλάο τοποθετήθηκε νάρθηκας από χτες προκειμένου να ακινητοποιηθεί το σημείο που έγινε η ζημιά και σήμερα θα ξέρουμε για πόσο χρονικό διάστημα θα λείψει ο καλύτερος μας αμυντικός. Η απουσία του έρχεται να προστεθεί σε αυτήν του Παπάζογλου που θα χάσει σίγουρα τους επόμενους αγώνες της ομάδας μας.

Για τους Εφραίμ, Μαντούκα και Βινίσιους τα πράγματα δεν είναι τόσο σοβαρά αλλά μετά τα όσα συνέβησαν με την περίπτωση Παπάζογλου όπου υπήρξε προβληματική διάγνωση, πλέον δεν υπάρχει περιθώριο για κάτι τέτοιο οπότε θα προτιμηθεί η σιγουριά του MRI.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!