ΓΣΠ νυν και αεί;

Γίνεται τον τελευταίο καιρό μεγάλη κουβέντα ανάμεσα στους οπαδούς μας για το θέμα του ιδιόκτητου γηπέδου αφού τα περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ που μπήκαν στα ταμεία της εταιρείας την τελευταία τριετία έκαναν πολλούς να ζητούν επιτακτικά όπως αξιολογηθεί και γίνει ουσιαστική προσπάθεια για να αποκτήσει ο ΑΠΟΕΛ το δικό του παλατάκι. Παλατάκι όμως που θα στοιχήσει εκατομμύρια ευρώ και είναι για αυτό που υπάρχουν αυτοί που λένε ότι η σκέψη και μόνο αποτελεί όνειρο και τίποτα περισσότερο. Ένα εξ αυτών είναι ο Φοίβος Ερωτοκρίτου του οποίου η άποψη είναι αυτή τη στιγμή και η πλέον βαρύνουσα. Ο πρόεδρος της εταιρείας σε κάθε ευκαιρία και κάποιες φορές έντονα και αποστομωτικά κόβει τη φορά των ονειροπόλων. Κάτι τέτοιο με ήπιο αυτή τη φορά τρόπο και ίσως με περισσότερα επιχειρήματα από ποτέ επανέλαβε στην τελευταία του συνέντευξη στο περιοδικό Man. O πρόεδρος της εταιρεία χαρακτήρισε το κόστος τρομακτικό. Σε ερώτηση του αν υπάρχουν επενδυτές που πιθανών να ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο project η τοποθέτηση του ήταν λίγο πιο έντονη. «Στην κρίση που ζούμε είναι γελοίο να θέλουμε να κάνουμε γήπεδο, μια επένδυση 20-25 εκατομμυρίων».

Ο δημοσιογράφος για τους δικούς του λόγους επέμενε θέτοντας το παράδειγμα άλλων ομάδων στην Κύπρο που προχωρούν με το όλο εγχείρημα. Και πάλι ο πρόεδρος ήταν αρνητικός λέγοντας τα εξής: «Μπορεί να βρήκαν επενδυτές. Αλλά δείτε την Ανόρθωση που έχει γήπεδο και έχει τόσα προβλήματα. Να μείνουμε προσγειωμένοι στην Κοκκινοτριμιθία. Θα ήταν ότι καλύτερο».

Η άποψη του Φοίβου δεν μας ξενίζει την παραθέτουμε όμως για να είναι γνωστή σε όλους αλλά και για να τονίσουμε τη διάσταση απόψεων που υπάρχει ανάμεσα σε σωματείο και εταιρεία. Διάσταση απόψεων που επιβεβαιώνει και την έλλειψη συντονισμού ίσως και γιατί οι προτεραιότητες να είναι διαφορετικές. Ο Ποταμίτης με τη σύμφωνο γνώμη; του προέδρου του σωματείο υπό την ιδιότητα του ως αντιπρόεδρος του σωματείου δεν σταμάτησε ποτέ να ψάχνει τις εναλλακτικές επιλογές για πιθανή αλλαγή έδρας και φυγή από το ΓΣΠ.

Από την άλλη το συμβούλιο της εταιρείας ανανέωσε πρόσφατα τη σχετική συμφωνία για χρήση του ΓΣΠ για ακόμα 10 χρόνια και σε κάθε γενική συνέλευση ο εκάστοτε πρόεδρος τονίζει κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει πλάνο για ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου.

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό διαβάζουμε καθημερινά και τις απόψεις των απλών οπαδών μας όπως αυτές εκφράζονται μέσω της στήλης μας Εσύ το Είπες που τις τελευταίες μέρες πολιορκείται με σχετικές επιστολές.

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!