Δέσμευση για επανεκτίμηση

Δεν λειτουργεί και ιδιαίτερα καθησυχαστικά στους οπαδούς μας το ότι ο σταρ της ομάδας νιώθει λίγο καλύτερα σήμερα. Αυτό αναφέρει σημερινή επίσημη ανακοίνωση για τον Αίλτον Αλμέιδα ο οποίος από χτες είναι παροπλισμένος λόγω του τραυματισμού του στην ωμοπλάτη. Όπως γράψαμε και σε προηγούμενη αναφορά μας το ιατρικό τιμ  σε συνεργασία με τον Γιοβάνοβιτς δεν μπαίνει στη διαδικασία να εκτιμήσει πιθανή μέρα επιστροφής του Βραζιλιάνου αφού κάτι τέτοιο στο παρών στάδιο δεν είναι δυνατό. Στη σχετική είδηση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας το μόνο ουσιαστικό επί του θέματος είναι πως τις επόμενες μέρες θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του Αλμέιδα. Μέσα από τις νέες εξετάσεις πιθανών να προκύψει και κάποια ασφαλής πρόβλεψη για το χρονοδιάγραμμα επιστροφής του. Μέχρι τότε ο καθένας θα κάνει τις δικές του εκτιμήσεις έστω και αν κάτι τέτοιο δεν μπορεί να θεωρηθεί σοβαρό κριτήριο. Πάντως ο Αλμέιδα είναι από γερό σκαρί και η εκτίμηση των ιατρών είναι πως δεν θα χρειαστεί όσο καιρό  πήρε  στον Μαρσίνιο να επανέλθει όταν είχε πέρσι παρόμοιο τραυματισμό.

Ο Αλμέιδα περιμένει την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στην Αυστρία έχοντας πλέον ρόλο θεατή έτσι ώστε να επιστρέψει στην Κύπρο και το ρεαλιστικό σενάριο είναι αν θα προλάβει τους αγώνες με την Σκεμτερμπέου. Κάθε μέρα αποχής του δυσκολεύει το εγχείρημα αλλά θα πρέπει να δούμε και στην πράξη πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Η σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο επίσημο site αναφέρει τα ακόλουθα:

Συνεχίζεται κάτω απο βροχή το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ εδώ στο Obertraun. Η πρωινή προπόνηση που ηταν μέτριας έντασης ξεπέρασε σε διάρκεια την μια ώρα. Ηταν ενα νευρομυϊκό ξύπνημα με στοιχεία ψυχοκινητικής προπόνησης. Μοναδικός απών ο Ailton Almeida ο οποίος τραυματίστηκε στην χθεσινή απογευματινή προπόνηση. Ο Ailton ακολουθεί φυσιοθεραπευτική αγωγή και έχει ακινητοποιημένο το αριστερό χέρι. Ο ποδοσφαιριστής νιώθει σαφώς καλύτερα σε σχέση με χθές και εντός των ημερών θα επανεκτιμηθεί η κλινική του εικόνα.

Απογευματινή Προπόνηση 17:00 (τοπική ώρα)Η διάρκεια καθορίστηκε στα 80 λεπτά. Θα περιλαμβάνει ασκήσεις νευρομυϊκης συναρμογής και ταχύτητας. Κύριο θέμα της προπόνησης και κεντρικός στόχος θα είναι και πάλι η τακτική.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!