Δείχνουν να μην το θέλουν

Δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα την οποία επιβεβαιώνουν στην πράξη οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ. Αναφερόμαστε στην προκλητική αδιαφορία και νωθρότητα που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στους αγώνες που πρέπει να μασούν σίδερα και να είναι έτοιμοι να πεθάνουν μέσα στο γήπεδο. Δεν ήταν μόνο χτες που έγινε αυτό. Το ίδιο φαινόμενο παρουσιάστηκε και στους δυο αγώνες με την Ομόνοια. Μπορεί λοιπόν να υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί, μπορεί να μην αγωνιζόμαστε μόνοι μας, μπορεί κάποιοι παίκτες να είναι συγκεκριμένων και περιορισμένων δυνατοτήτων αλλά αυτό που προκαλεί απογοήτευση και θυμό είναι όταν όλη η ομάδα παρουσιάζεται αδιάφοροι.

Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι για τον ΑΠΟΕΛ να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ίσως κάποιοι να μην αντιλαμβάνονται και πόσο σημαντικό είναι για τους ιδίους να έρθει το τρίτο συνεχόμενο. Μπορεί για κάποιους να μην είναι καν κίνητρο αν θεωρούν ότι σε δυο μήνες θα είναι εκτός ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ο Φινκ δεν δείχνει ότι μπορεί να διορθώσει την κατάσταση και είναι εδώ που γιγαντώνονται οι ευθύνες της διοίκησης Πετρίδη.

Φημολογείται ότι ο Πρόδρομος Πετρίδης θα επιχειρήσει να θέσει τους παίκτες προ των ευθυνών τους. Δεν ξέρουμε πως θα το κάνει αυτό αλλά έχουμε τις αμφιβολίες μας για την αποτελεσματικότητα της προφορικής επίπληξης-προειδοποίησης. Και αυτό γιατί η μέθοδος έχει δοκιμαστεί χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!