Δεδομένη η απόκτηση επιθετικού

Οι εξαγγελίες της διοίκησης για περικοπές που θα σχετίζονται με την ανάγκη για περιορισμό των ελλειμμάτων δημιούργησαν ερωτηματικά σε μερίδα οπαδών μας για την πολιτική που θα ακολουθηθεί στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. Κάποια δημοσιεύματα μάλιστα ενίσχυσαν τις ανησυχίες κάποιων που λένε ότι δεν θα υπάρξει ενίσχυση της ομάδας ή και αν γίνει κάποια δεν θα είναι της εμβέλειας που απαιτείται. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού όπως μαθαίνουμε η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας θεωρείται δεδομένη τόσο από πλευράς διοίκησης όσο και από πλευράς τεχνικής ηγεσίας. Πέραν της προσθήκης του Ολιβέιρα που θα εγγραφεί και πάλι στο ρόστερ την 1η Ιανουαρίου, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή. Με τα σημερινά δεδομένα αυτός θα είναι επιθετικός αφού ο Γιοβάνοβιτς και το επιτελείου του θεωρεί απαραίτητη την προσθήκη ενός παίκτη με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Λίγο η αφλογιστία του Μπουντιμίρ αλλά και η αναξιοπιστία που περιβάλλει εδώ και χρόνια τον Σολάρι, καθιστούν επιτακτική την ενίσχυση έστω και αν υπάρχουν μέχρι στιγμής λύσεις από τους περιφερειακούς επιθετικούς. Όσον αφορά το πόσοι και ποιοι θα αποχωρήσουν προκειμένου να γίνουν οι δυο προσθήκες δεν υπάρχει προς το παρών απόφαση ενώ το θέμα είναι και κάπως διαδικαστικό.

Η ουσία είναι ότι ο Γιοβάνοβιτς με τους συνεργάτες του και τον  Πουρσαϊτίδη ιδιαίτερα, άρχισαν να δέχονται τις πρώτες εισηγήσεις για παίκτες που είναι διαθέσιμοι τον Ιανουάριο. Εννοείται ότι το οικονομικό θα παίξει ρόλο στη δυνατότητα να έρθει κάποιος παίκτης με αποδεδειγμένη ικανότητα να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα, που είναι και το ζητούμενο. Το παράδειγμα του «φτηνού» Μπουντιμίρ ίσως να βοηθά για να αντιληφθεί κάποιος τα κριτήρια κοστολόγησης των επιθετικών.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!