Δεδομένη η παραμονή Χαραλαμπίδη

Με αφορμή την ολοκλήρωση των επαφών με τους ποδοσφαιριστές που έληξαν τα συμβόλαια τους πριν λίγες μέρες και με το κεφάλαιο μεταγραφών να μην προχωρά τόσο γρήγορα όσα θα ήθελαν κάποια μέσα ενημέρωσης, βλέπουμε να πληθαίνουν οι αναφορές για το κεφάλαιο ανανέωσης της συνεργασίας με τον Χαραλαμπίδη. Όπως είναι γνωστό το συμβόλαιο του Μπίδη ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο και η λογική αυτών που θέτουν το θέμα είναι πως θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές πού ενωρίτερα. Θεωρούμε δεδομένη την παραμονή του καλύτερου Κύπριου ποδοσφαιριστή στον ΑΠΟΕΛ και η σιγουριά μας δεν προκύπτει μόνο από τη θέληση μας να παραμείνει αλλά και από το ότι οι δυο πλευρές όταν κάτσουν και επίσημα να συζητήσουν το θέμα θα συμφωνήσουν σε πέντε λεπτά. Όπως γνωρίζουμε ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις φιλικού περισσότερο χαρακτήρα ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τον Κυριακίδη μέσα από τις οποίες επιβεβαίωσαν και οι δυο ότι το θέμα ανανέωσης είναι περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα. Ο Χαραλαμπίδης αντιλαμβάνεται ότι οι οικονομικές συγκυρίες όχι μόνο στον ΑΠΟΕΛ αλλά ανά το παγκόσμιο δεν επιτρέπουν παράλογες απαιτήσεις ενώ και η διοίκηση έχει επίγνωση του ειδικού βάρους που κουβαλά ο ποδοσφαιριστής.

 Το όλο θέμα αναμένεται να κλείσει και τυπικά πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αφού δεν υπάρχει λόγος να αρχίσουν οι υποχρεώσεις της ομάδας και να υπάρχει η συγκεκριμένη εκκρεμότητα.

Μπορείτε να κάνετε υπομονή;Η εβδομάδα που διανύουμε θεωρείται κρίσιμη και όπως γράψαμε προ ημερών η Δευτέρα και η Τρίτη ήταν καθοριστικές. Η διοίκηση ανάμενε απαντήσεις οι οποίες δεν ήρθαν αφού πολλοί ποδοσφαιριστές προτιμούν να κερδίσουν χρόνο θεωρώντας ότι αυτό θα λειτουργήσει υπέρ τους.  Υπάρχει εναλλακτικό πλάνο και προς αυτό κινείται πλέον ο Γιοβάνοβιτς σε μια προσπάθεια να κλείσει ο ένας εκ των δυο αμυντικών το συντομότερο. Το εναλλακτικό πλάνο όπως πληροφορούμαστε δεν περιλαμβάνει τον Γκριτσάροφ για τον οποίο με επιμονή γίνονται αναφορές σε μμε.

Εντός των ημερών ο Γιοβάνοβιτς πρέπει να πάρει την τελική του απόφαση και για το θέμα του προπονητή τερματοφυλάκων. Μπορεί το συγκεκριμένο θέμα να μην ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον κόσμο αλλά επιβάλλεται με την έναρξη της προετοιμασίας να υπάρχει προπονητής.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!