Δεν άντεξε την πίεση

Μπορεί να κερδίσαμε τον Απόλλωνα αλλά δεν πρόκειται να αφήσουμε τη διαιτησία του Μασιά να περάσει στο ντόκου. Με απογοήτευση και θυμό είδαμε τον διαιτητή του αγώνα να δείχνει σαφώς επηρεασμένος από την ανακοίνωση της Λεμεσιανής ομάδας η οποία τελικά πέτυχε τον σκοπό της. Ο Μασιάς παρουσιάστηκε φοβισμένος και δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Σε όλο το 90λεπτο ήταν αρνητικός αφού σφυρούσε με το παραμικρό υπέρ του Απόλλωνα κάνοντας και σοβαρά λάθη στον πειθαρχικό τομέα. Στο πρώτο ημίχρονο το μεγαλύτερο λάθος ήταν το πέναλτι που φοβήθηκε να δώσει στο 44 υπέρ της ομάδας. Μπορεί ο κόσμος και ο Αλωνεύτης να μην διαμαρτυρήθηκαν και οι κάμερες να μην βοηθούν αλλά υπήρξε ξεκάθαρη επαφή-ανατροπή από τον αμυντικό.

Ακόμα και το γκολ του Απόλλωνα για το οποίο χρεώθηκε την ευθύνη ο Μπενασούρ φαίνεται από τον τηλεοπτικό φακό να υπάρχει φαουλ πάνω στον Τυνήσιο από τον Ρομπέρ.

Σοβαρό λάθος έγινε και στο 48 με την κλασσική ευκαιρία του Σαγκόι ο οποίος όμως βρίσκεται σε καθαρή θέση οφσαϊτ όταν γίνεται δέκτης της μπάλας.

Στη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Σαντίν από τον Μερκή ο Μασιάς και πάλι διστάζει να δώσει με αποφασιστικότητα την εσχάτη των ποινών γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι έδωσε παράβαση στο χέρι αντί στην καθαρή ανατροπή που προηγήθηκε. Η κίτρινη σε αυτή την περίπτωση έπρεπε να θεωρηθεί δεδομένη.

Δεν είναι όμως η οποιαδήποτε μεμονωμένη φάση το πρόβλημα αλλά το ότι ο Μασιάς στην προσπάθεια του να το παίξει δίκαιος αδίκησε κατάφορα τον ΑΠΟΕΛ.

Επειδή πάει να δημιουργηθεί ένα κλίμα ότι τάχα η ομάδα μας ευνοείται, οι υπεύθυνοι θα πρέπει να προσέξουν να τους κόψουν το βήχα. Ο Μασιάς πλέον βρίσκεται στο στόχαστρο.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!