Δεν έγινε ποτέ η επίμαχη δήλωση!

Μπορεί να έχει τα γνωστά του κουσούρια αλλά αν είναι ένα πράγμα που ξέρει να χρησιμοποιεί καλά είναι η χρήση της ελληνικής γλώσσας. Η ατάκα του Γιοβάνοβιτς μετά τον αγώνα με την Αλκή «οι φίλαθλοι είναι δυσαρεστημένοι, αλλά αφορά τους ίδιους» κρίθηκε από μεγάλη μερίδα οπαδών μαςως προσβλητική και από το βράδυ της Κυριακής έγινε χαμός στα διάφορα φόρουμ και στο facebook. Όπως προκύπτει η επίμαχη δήλωση δεν έγινε ποτέ και όλα έγιναν λόγω ενός σοβαρού λάθους ενός και μόνο αθλητικογράφου ο οποίος κάλυψε τις δηλώσεις και όλους τους άλλους (συμπεριλαμβανομένου και του του apoel.net). Από χτες θέσαμε τον προβληματισμό μας για το αν πράγματι έγινε η συγκεκριμένη δήλωση και το αν αποτυπώθηκε σωστά από τους παρευρισκομένους αφού το όλο θέμα προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στον κόσμο. Ψάξαμε περισσότερο το θέμα και σας παραθέτουμε τις ακριβείς δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς  που είναι οι εξής:

– Ασπάζεστε τις φωνές του κόσμου που ζήτησε επιτακτικά ενίσχυση της ομάδας;

– Οι φίλαθλοι μας σίγουρα είναι δυσαρεστημένοι. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Όπως είμαστε και εμείς. Όταν είσαι δυσαρεστημένος από αυτό που βλέπεις, όταν είσαι δυσαρεστημένος από την ομάδα σου που την αγαπάς αντιδράς με πολλούς τρόπους. Όμως αυτό αφορά τους φιλάθλους. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε όσον αφορά την ενίσχυση, θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε.

Θεωρούμε ότι οι πραγματικές δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς διαφοροποιούνται σε ουσιαστικό βαθμό από αυτές που έπαιξαν σε όλα τα ΜΜΕ αφού σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι ο προπονητής περιφρονεί ή δεν σέβεται τον κόσμο. Απεναντίας δείχνει να κατανοεί τις ανησυχίες μας οι οποίες εκδηλώνονται ακόμα και με ακραίο τρόπο. Τονίζει όμως ότι οι όποιες αντιδράσεις αφορούν εμάς αφού δουλεία του ιδίου είναι να προσπαθήσει περισσότερο.

Το βίντεο με τις δηλώσεις

 

Που είναι οι υπεύθυνοι επικοινωνίας της εταιρείας;

Μια από τις πολλές προεκτάσεις του θέματος είναι και η προκλητική αδιαφορία για να μην πούμε κάτι πιο ακραίο όσον αφορά τους υπεύθυνους επικοινωνίας της ομάδας μας. Είναι αυτοί που όφειλαν να εντοπίσουν το λάθος και να προστατεύσουν τον προπονητή αλλά δεν το έκαναν. Κρίμα γιατί η διοίκηση φωνάζει απούσα σε μια δύσκολη για τον ΑΠΟΕΛ εποχή.

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!