Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα

Το ονειρικό και περήφανο ταξίδι του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του champions league ολοκληρώνεται από στο Λονδίνο. Το 2009 φεύγει σε λίγες μέρες αλλά θα μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη όλων μας αφού είναι η χρόνια που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του έγραψαν την πιο χρυσή σελίδα στην ευρωπαϊκή μας πορεία. Απέναντι σε τρια μεγαθήρια το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πάρει δυο ισοπαλίες απέναντι στην Ατλέτικο, ενώ πάλεψε μέχρι τέλους τους υπόλοιπους αγώνες.. Μπορεί βαθμολογικά να έχουμε ακόμα πιθανότητες κατάκτησης της 3 ης θέσης αλλά κάτι τέτοιο θεωρείται ανέφικτο.

Έχοντας κατά νου και τον κυριακάτικο αγώνα απέναντι στην ομόνοια το ζητούμενο απόψε ενάντια στη Τσέλσι που δείχνει ικανή να κατακτήσει το τρόπαιο είναι μια αξιοπρεπής εμφάνιση. Και αν ακόμα αυτό δεν γίνει πραγματικότητα και βρούμε απέναντι μας μια ομάδα που θέλει να πετύχει μεγάλη νίκη για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και λόγω της ήττας από τη Σίτι δεν είναι το τέλος του κόσμου.

Το ΑΠΟΕΛ απέδειξε σε φίλους και εχθρούς πολλά πράγματα μέχρι στιγμής και το η όποια εμφάνιση ή σκορ στον αγώνα με την ομάδα του Αμπράμοβιτς δεν μπορεί να επισκιάσει την όλη προσπάθεια και παρουσία.

Ο κόσμος ζει με τη σειρά του το δικό του τρελό όνειρο και οι τέσσερις περίπου χιλιάδες που βρίσκονται στο Λονδίνο ζουν μοναδικές στιγμές. Οι μαζικές εξορμήσεις σε κάθε γωνιά του Λονδίνου αφήνουν άφωνους τους κρυόκωλους εγγλέζους ενώ είναι εκατοντάδες αυτοί που αναγκάστηκαν να αγοράσουν εισιτήριο στο χώρο που θα κάθονται οι οπαδοί της Τσέλσι.

Στο αγωνιστικό μέρος δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις όσον αφορά την εντεκάδα που θα προτιμήσει ο Ιβάν. Και αυτό γιατί μόνο ο ίδιος γνωρίζει αν θα ξεκουράσει-προφυλάξει παίκτες όπως οι Πουρσαϊτίδης, Μιχαήλ, Μοραίς και Κοσόφσκι. Το ζητούμενο πάντως θα είναι να κλείσουν οι χώροι προς την εστία του Χιώτη και να κρατήσουν όσο περισσότερο γίνεται την μπάλα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!