Δεν ήρθε και ούτε σκοπεύει να το πράξει

Μπορεί σήμερα να έκλεισε και τυπικά η μεταγραφή του Παουλίστα στην ομάδα μας, αλλά η πραγματική είδηση έρχεται από έναν άλλο Βραζιλιάνο που έχει βάλει σκοπό να τον μισήσει ο κόσμος. Ο λόγος για τον Ζε Κάρλος ο οποίος δεν ήρθε στην Κύπρο, όπως είχε υποσχεθεί και από τα όσα διαρρέει δεν φαίνεται διαθετημένος να το πράξει. Η δικαιολογία του τραυματισμού όσο περνούν οι μέρες και φαίνονται οι πραγματικές προθέσεις του παίκτη, καταρρέει και το ΑΠΟΕΛ καλείται πλέον να διαφυλάξει τα δικαιώματα του και παράλληλα να στείλει τα μηνύματα που πρέπει στο Ζε Κάρλος και σε όσους συντονίζονται μαζί του.

Από την Παρασκευή γράψαμε ότι η απόκτηση Παουλίστα σχετίζεται με το ενδεχόμενο μη επιστροφής του Ζε Κάρλος αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει ελαφρυντικό. Η διοίκηση Ζιβανάρη θα πρέπει να εξοντώσει τον παίκτη στα πρόστιμα και παράλληλα να κάνει το αυτονόητο που είναι να αρνηθεί να του επιτρέψει να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα, χωρίς να έχουμε οικονομικά ανταλλάγματα. Ελπίζουμε οι οικονομικές μας υποχρεώσεις προ τον παίκτη να μην είναι τέτοιες που να του δίνουν δικαιώματα και να μάθουν επιτέλους όσοι σκέφτονται και ενεργούν σαν αυτόν ότι υπάρχουν επιπτώσεις.

>

Επιστρέφοντας στη νέα μεταγραφή μας ο Παουλίστα ήρθε στην Κύπρο, πέρασε τις σχετικές ιατρικές εξετάσεις και υπόγραψε το σχετικό συμβόλαιο που τον καθιστά παίκτη του ΑΠΟΕΛ. Το κεφάλαιο ενίσχυσης παραμένει ανοικτό αφού χρειαζόμαστε ακόμα μερικές κινήσεις που δεν θα γίνουν απλώς για να τηρηθεί ένα χρείαστο χρονοδιάγραμμα, αλλά για να ενισχυθούμε ουσιαστικά.

Έχουμε την εντύπωση ότι εξακολουθεί να λείπει από την ομάδα μας ο αντίΦερναντές και ο αντίΜακρίδης, γεγονός που δεν πρέπει να ξεχαστεί από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και την επιτροπή προγραμματισμού. Ο Γκονζάλεζ τον οποίο αν αποκτήσουμε θα πρέπει να δώσουμε χρήματα στον Ολυμπιακό είναι ένας καλός παίκτης που κάνει πράγματα όπως αυτά που κάνουν και υφιστάμενοι παίκτες του ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!