Δεν ήταν γραφτό για Μπρέσκα

Μια από τις πιο σημαντικές μεταγραφές του ΑΠΟΕΛ φαίνεται να έχει χαλάσει οριστικά αφού αποδείχτηκε ανέφικτο για τον Μάριο Μπρέσκ να συμφωνήσει την απελευθερώσει του από τη Ζίλινα. Η ομάδα του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού με την οποία έχει συμβόλαιο αξιώνει οικονομική αποζημίωση για να δώσει τον παίκτη και το γεγονός αυτό δείχνει αρκετό για παγώσει το ενδιαφέρον της ομάδας μας.

Εκεί λοιπόν που όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά στο θέμα του προγραμματισμού ήρθε η αρνητική αυτή εξέλιξη, η οποία αναγκάζει τη διοίκηση και τεχνική ηγεσία να αξιολογήσουν άλλες περιπτώσεις παικτών. Είναι γεγονός ότι τα νέα για το ναυάγιο Μπρέσκα έφεραν την απογοήτευση στους οπαδούς μας αφού θεωρούσαν τον Σλοβάκο ως βασική μονάδα που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στο νέο ΑΠΟΕΛ. Οι προσπάθειες πλέον εντείνονται και επικεντρώνονται στην εξεύρεση δυο παικτών που θα αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή.

>

Και αυτό γιατί εξακολουθεί να είναι επιτακτική ανάγκη όπως προστεθούν στο ροστερ δυο παίκτες που να μπορούν να δώσουν λύσεις μεσοεπιθετικά με τον έναν μάλιστα να πρέπει να είναι παίκτ η ς με άψογες οργανωτικές ικανότητες. Από το ΑΠΟΕΛ απουσιάζει αυτή τη στιγμή παίκτης με τις οργανωτικές ικανότητες του Φερναντές και την ταχύτητα του Μακρίδη. Είναι εύκολα αντιληπτό ότι χωρίς τα στοιχεία αυτά δεν θα μπορέσουμε να καλύψουμε το κενό των προαναφερθέντων και εκεί επικεντρώνεται πλέον η προσπάθεια.

Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν νεότερα στο θέμα μεταγραφών αφού οι προσπάθειες απόκτησης τερματοφύλακα να συνεχίζονται με τον Χιώτη να κερδίζει καθημερινά πόντους αφού το σχετικό μπάτζετ για τρίτο τερματοφύλακα είναι περιορισμένο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!