Δεν αγχώνεται και πιστεύει στην ομάδα

Ο Σέρτζιο έστειλε τα δικά του μηνύματα ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα στη σημερινή του διάσκεψη τονίζοντας ότι δεν θα είναι εύκολος και πως θα χρειαστεί αποφασιστικότητα από πλευράς παικτών. Ο προπονητής μας σχολίασε διάφορα που αφορούν το αγωνιστικό μέρος αλλά και όσα συμβαίνουν εκτός. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: Σέβομαι την ΑΕΛ όπως και τους άλλους αντιπάλους μας. Η ΑΕΛ είναι μια πολύ καλή ομάδα και αν θέλουμε τη νίκη θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και παράλληλα να καταβάλουμε μεγάλη και σκληρή προσπάθεια. Ξέρω πολύ καλά πως δεν θα είναι εύκολος αγώνας. Θα παίξουμε με καλή διάθεση ώστε να φτάσουμε στη νίκη, θα πρέπει όμως να είμαστε αποφασιστικοί αν θέλουμε να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα.

Για τον αγώνα με την ΕΝΠ: Παίξαμε με άλλες ομάδες και δείξαμε καλά χαρακτηριστικά. Παίξαμε με την ΕΝΠ και παρότι κερδίσαμε δεν κάναμε καλή εμφάνιση. Θα πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που κάναμε προηγουμένως. Καταλαβαίνω πως θα πρέπει να αφήσουμε οποιαδήποτε απογοήτευση αποκομίσαμε απο τα παιχνίδια της Ευρώπης και να αρχίσουμε να αγωνιζόμαστε σαν ΑΠΟΕΛ.

Για το γεγονός ότι οι οπαδοί δεν είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία της ομάδας: Μπορούμε και βλέπουμε και εμείς ότι βλέπει ο κόσμος, τι άρεσε στην ομάδα και τι όχι.  Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίζουν να μας στηρίζουν. Οι φίλαθλοί μας κατέχουν το άθλημα και ξέρουν αν κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα και επίσης καταλαβαίνουν όταν η ομάδα δεν παίζει καλά.

Για τον τρόπο δουλειάς του: Kαθημερινά έχω συναντήσεις με τον πρόεδρο. Εμπιστεύομαι το σύνολο των συνεργατών που έχω και είμαι σίγουρος πως θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα. Εγώ δουλεύω για τα αποτελέσματα που θέλει μια μεγάλη ομάδα όπως είναι το ΑΠΟΕΛ. Κάποιοι ποδοσφαιριστές χρειάζονται λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν στην κυπριακή πραγματικότητα. Υπάρχουν και κάποια νεαρά παιδιά και χρειάζεται υπομονή ώστε να μπορούμε να δουλέψουμε σωστά.

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: Είναι γεγονός. Χάνουμε αρκετές ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι, αλλά θα με προβλημάτιζε αν δεν φτιάχναμε ευκαιρίες, αφού θα ήταν δυσκολότερο να διορθωθεί.

Για τους ευρωπαϊκούς αγώνες: Το θέμα είναι να μιλάμε με τους ποδοσφαιριστές, ειδικά μετά απο έναν ευρωπαϊκό αγώνα. Δεν είναι το ίδιο να αγωνίζεσαι στην Ευρώπη με το τοπικό πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές που δεν δείχνουν ότι αξίζουν πρώτα στο πρωτάθλημα, δεν θα αγωνίζονται στην Ευρώπη.  Θέλω η εικόνα να είναι η ίδια, είτε παίζουμε στην Ευρώπη, είτε παίζουμε στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Για τις ψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν: Όλοι θέλουν να κερδίσουν, αυτό θέλω και εγώ, αυτό θέλει και η ΑΕΛ. Δεν μπορώ να επιφορτίζομαι και να αγχώνομαι για το τι θέλουν οι άλλοι. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε, έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο, πάντα πάω στα παιχνίδια με επιθετική βλέψη. Θέλω αυτοί που μας στηρίζουν στις καλές στιγμές να μας στηρίζουν και στις κακές.

Για τον Μαντούκα: Ο Μαντούκα προπονείτο με την ομάδα κανονικά, αλλά προέκυψε ξαφνικά ένα πρόβλημα. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο μέχρι να επιστρέψει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Είναι μια νέα κατάσταση για τον ίδιο, αφού πέρσι αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή βιώνει και την σκοτεινή πλευρά του ποδοσφαίρου. Είναι μια νέα κατάσταση για εμάς. Δεν σημαίνει, όμως, επειδή λείπει ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Απλά είναι πιο δύσκολο, όχι και ακατόρθωτο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!