Δεν αρκεί η παράδοση

Είναι παραμονές του καθοριστικού αγώνα με τον Απόλλωνα και πληθαίνουν οι αναφορές στα μέσα ενημέρωσης περί καλή παράδοσης που έχει ο ΑΠΟΕΛ στους εντός έδρας αγώνες με την ομάδα της Λεμεσού. Το να τονίζεται στο ρεπορτάζ της ομάδας μας η καλή προϊστορία είναι επικίνδυνο και αχρείαστο αφού το τι έγινε στο παρελθόν δεν κερδίζει αγώνες και πρωταθλήματα. Πρέπει λοιπόν να γίνει σε όλους κατανοητό πριν να είναι αργά ότι το πρώτο και σημαντικό στοιχείο για να κερδίσουμε τον Απόλλωνα είναι να παρουσιαστεί έτοιμη η ομάδα. Ο ΑΠΟΕΛ στους τελευταίους δυο αγώνες ψάχνεται και αυτό πρέπει να έχει ένα τέλος αν θέλουμε να διατηρήσουμε το -3 από την Αελ.

Ο κόσμος με τη σειρά του έχει να διαδραματίσει ρόλο και είναι για αυτό που πρέπει να δημιουργήσουμε συνθήκες έδρας ομάδας που θέλει να κατακτήσει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα μετά από 50 χρόνια.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και για να ανατρέψουμε τα εις βάρος μας δεδομένα θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια από όλους και ειδικότερα το προπονητικό τιμ και τους παίκτες. Και ναι τα δεδομένα είναι εις βάρος μας γιατί η Αελ είναι το φαβορί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!