Δεν αρκεί ούτε η καταγγελία

Πέραν των ανακοινώσεων και άλλων επικοινωνιακών χειρισμών που επιστρατεύει πλέον η διοίκηση Πετρίδη για να βρει το δίκαιο της και να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να αναζητήσει τα βαθύτερα αίτια της στάσης συγκεκριμένων ατόμων. Η πρόληψη σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η καλύτερη τακτική όπως επίσης και η δυνατότητα να σταλούν ξεκάθαρα μηνύματα μηδενικής ανοχής προς τον κάθε διαιτητή και κυρίως σε αυτούς που τους καθοδηγούν. Η διοίκηση αποφάσισε να καταγγείλει τον Βασίλη Δημητρίου και την Αγγέλα Κυριάκου. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ξέρει καλύτερα από όλους ότι δεν θα ιδρώσει το αυτί κανενός. Το κύκλωμα που δρα με τις ευλογίες του Λευκαρίτη και του Κουτσοκούμνη φροντίζει να μην υπάρχουν ουσιαστικές επιπτώσεις στα στρατιωτάκια τους.

Ο παρατηρητής του αγώνα ΑΠΟΕΛ – Απόλλων έκρινε ως πολύ καλή τη διαιτησία ενώ όπως το κύκλωμα έχει επιστρατεύσει μέσω Καπιτανή και άποψη μέσω διαιτητή της UEFA η οποία τος ενισχύει.

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη για την ομάδα μας αλλά και ανατρέψιμη. Ο αισχρός Κουτσοκούμνης θα πρέπει επιτέλους να στοχοποιηθεί και να ηγηθούμε μέσω συμμαχιών με οποιονδήποτε είναι διαθετημένος να αποβάλει το καρκίνωμα από το ποδόσφαιρο.

Ζητούμενο είναι και η κατάκτηση του πρωταθλήματος και είναι για αυτό που θα πρέπει στη συνέχεια να βλέπουμε μια ομάδα αποφασισμένη και βελτιωμένη αφού οτιδήποτε άλλο θα οδηγήσει σε νέες βαθμολογικές απώλειες που θα είναι καταδικαστικές.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!