Δεν αρκεί το 2-2;

Είναι δυνατό να χάσουμε ή να φέρουμε ισοπαλία 3-3 ή μεγαλύτερη και να αποκλειστούμε από την Ελσίνκι; Το 40% των οπαδών μας πιστεύει ότι κάτι τέτοιο είναι πιθανό! Αυτό προκύπτει σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του γκάλοπ της ιστοσελίδας μας. Σε αυτό ρωτάμε αν θεωρείτε σκορ πρόκρισης το 2-2 του πρώτου αγώνα στη Φιλανδία. Εκεί που αναμέναμε ότι το ποσοστό αυτών που θα θεωρούσαν το συγκεκριμένο σκορ ως σκορ πρόκριση μόνο το 60% το κρίνει ως τέτοιο. Τα ποσοστά όπως έχουν διαμορφωθεί έχουν διάφορες ερμηνείες και αίτια. Είναι φανερό ότι η απόδοση της ομάδας μας ήταν τέτοια που δεν δημιουργεί σιγουριά ενόψει του επαναληπτικού. Η επιφυλακτικότητα όμως μπορεί να έχει τις ρίζες της και στα ψυχολογικά που δημιούργησαν οι αποκλεισμοί της τελευταίας διετίας όπου η ομάδα μας εξασφάλιζε καλά σκορ στους πρώτους αγώνες αλλά στον επαναληπτικό κατέρρεε.

Το ζητούμενο είναι να επιβεβαιωθεί το 60% που θεωρεί ότι στον πρώτο αγώνα βάλαμε τις βάσεις όχι τόσο με την απόδοση μας αλλά με το αποτέλεσμα. Ο καλός, σοβαρός και πραγματικά μελετημένος ΑΠΟΕΛ πρέπει να κερδίσει την Ελσίνκι στο ΓΣΠ. Ο Δώνης και το επιτελείο του καλούνται να παρουσιάσουν μια πραγματικά έτοιμη ομάδα κάτι που μπορούν να πετύχουν αφού θα υπάρχουν και επιστροφές παικτών που μπορούν να δώσουν λύσεις που δεν υπήρξαν στο Ελσίνκι.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι κατά πολύ ανώτερο της Ελσίνκι αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό στον πρώτο αγώνα. Στο ΓΣΠ θα πρέπει η θεωρεία να γίνει πράξη με τον πιο έντονο τρόπο.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!