Δεν είμαστε για τα εύκολα

Η ερχόμενη Τρίτη σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και το ΓΣΠ θα χρωματιστεί μετά από καιρό στα γαλαζοκίτρινα χρώματα του πολυπρωταθλητη. Κάθε χρονιά ξεκινά περίπου με τα ίδια δεδομένα. Συζητήσεις για τις μεταγραφές, ενθουσιασμός για κάποιους παίχτες λόγω της απόδοσης τους στα φιλικά, σκεπτικισμός για κάποιους άλλους, αγωνία και άγχος ανάλογα με τα σενάρια που συζητούνται ανάμεσα στους οπαδούς μας αλλά και τους υπεύθυνους.

Ο ΑΠΟΕΛ όσο και αν δεν θέλουμε να το αποδεχτούμε έμαθε να ζει μέσα από την κουλτούρα των οπαδών του. Έμαθε να αντιμετωπίζει την καθημερινότητα του κόσμου του και να καταφέρνει να λειτουργεί μέσα από την όποια υπερβολή στη συμπεριφορά του. Μια υπερβολή, που πολλές φορές κάνει ολόκληρη την ποδοσφαιρική υφήλιο να παραμιλά και άλλοτε να μην μπορεί να εξηγήσει το γιατί.

Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να κτίσει μια σειρά από επιτυχίες γιατί πολύ απλά μπόρεσε να λειτουργήσει και να διαμορφωθεί μέσα από τις περιστάσεις. Με την ίδια προσεγγίσει και λογική, ο φετινός ΑΠΟΕΛ, καλείται σε μερικές μέρες να κάνει το πρώτο βήμα στην φετινή ευρωπαϊκή του πορεία. Ο κόσμος κάνει και πάλι ευλαβικά το καθήκον του. Το ΓΣΠ την ερχόμενη Τρίτη θα φιλοξενήσει το λιγότερο 15,000 ΑΠΟΕΛιστες που ξέρουν ότι πάνε γήπεδο για να σπρώξουν την ομάδα για να κάνει το πρώτο και πιο αποφασιστικό βήμα.

Ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια μπόρεσε να αντιμετωπίσει ομάδες πολύ καλύτερες από τη Βαρντάρ γιατί η έδρα του ήταν πλημυρισμένη με κόσμο που γνώριζε πώς να βοηθήσει την ομάδα. Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι, δεν είμαστε για τα εύκολα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!