Δεν είμαστε κοντά στον Φυτανίδη

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου πρέπει να έμεινε κολλημένος στο πρόσφατο παρελθόν και να θεωρεί ο ΑΠΟΕΛ έχει λεφτά με το τσουβάλι τα οποία μάλιστα είναι διαθετημένος να δαπανήσει με τρόπο αδικαιολόγητο. Αναφερόμαστε στην περίπτωση του κατά τα άλλα πολύ καλού κεντρικού αμυντικού Σωκράτη Φυτανίδη τον οποίο τα ελλαδικά μμε παρουσιάζουν σχεδόν κλειστό από την ομάδα μας. Τα χτεσινά ρεπορτάζ από την Ελλάδα τα οποία αναπαράχθηκαν ως ένα βαθμό και στα αντίστοιχα κυπριακά αναφέρουν ότι οι δυο ομάδες θα τα βρουν με ένα ποσό κοντά στις 80 χιλιάδες ευρώ για να γίνει εφικτή η μεταγραφή. Το ιστορικό των διαπραγματεύσεων είναι ότι ο Γιώργος Σπανός (ιδιόκτητης) Ατρόμητου άρχισε τις διαπραγματεύσεις από το ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ! Στην πορεία έπεσε στις 80 χιλιάδες απαιτώντας όμως την άμεση καταβολή του προκειμένου να γίνει η μεταγραφή. Η αντιπρόταση του ΑΠΟΕΛ είναι τα μισά λεφτά από όσα ζητά ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Ατρόμητου και αυτό μάλιστα με δόσεις.

Ο Φυτανίδης με τη σειρά του θέλει να έρθει στον ΑΠΟΕΛ αλλά αυτό δεν αρκεί έστω και αν παρουσιάζεται διαθετημένος να χαρίσει μέρος των δεδουλευμένων του στον Ατρόμητο.

Το συμπέρασμα που προκύπτει λοιπόν με βάση τα πιο πάνω δεδομένα είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι κοντά στην απόκτηση του παίκτη και μόνο αν μια ή και οι δυο πλευρές διαφοροποιήσουν τις θέσεις της θα κλείσουν θετικά οι διαπραγματεύσεις.

Σε κάθε περίπτωση η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού είναι δεδομένη. Οι σκέψεις που έγιναν για περαιτέρω ενίσχυση στην επίθεση φαίνεται να εγκαταλείπονται.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!