Δεν είναι αδιάφορη

Η 30η Απριλίου 2006 ήταν μια μαύρη μέρα στην ιστορία της ομάδας μας. Ποιος μπορεί να ξεχάσει όταν πριν 3 χρόνια πηγαίναμε όλοι στο Παπαδόπουλος σίγουροι για τη νίκη που θα έδινε και το πρωτάθλημα. Σε έναν παράξενο αγώνα το τελικό 2-2 αποτέλεσε το πιο ηχηρό χαστούκι σε ολόκληρο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ και η διάψευση όλων όσων θεωρούν ότι υπάρχουν αδιάφορες ομάδες. Ξύνουμε παλιές πληγές γιατί θα είναι τραγικό αν πάμε ξανά στο ίδιο γήπεδο νομιζόμενοι ότι η περσινή πρωταθλήτρια θα παρουσιαστεί αδιάφορη.

Αντιθέτως μακριά από άγχος και με κάποιους να θέλουν να αποδείξουν ότι μετά Κετσπάγια εποχή θα είναι καλύτερη θα προσπαθήσουν για το ένα θετικό αποτέλεσμα. Όλα αυτά είναι γνωστά σε κάποιους και το ζητούμενο είναι να παρουσιαστούμε σοβαροί. Απαιτείται επίσης καλή απόδοση αφού πάει να γίνει συνήθεια πλέον να παρουσιαζόμαστε τραγικοί στο πρώτο ημίχρονο και μετά να τρέχουμε να διορθώσουμε τα πράγματα.

H κούραση είναι πιο έντονη από ποτέ αλλά η θέληση όλων μας να τελειώσουμε την υπόθεση πρωτάθλημα πρέπει να υπερνικήσει τα πάντα. Στα ευχάριστα περνά και η επάνοδος του Μπίδη σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και παρόλο που δεν τίθεται θέμα να είναι παρών στο συγκεκριμένο αγώνα θεωρείται σίγουρο ότι θα μπορέσει να βοηθήσει πριν το τέλος της χρονιάς. Η απερισκεψία του Πίντο στον αγώνα κυπέλλου θα μας στερήσει τις πολύτιμες υπηρεσίες του και ο προπονητής καλείται να αναπληρώσει το κενό του, ενώ στον πάγκο αναμένεται να επιστρέψουν οι Σεγκιρί και Φλορέα.

Πουλά τρέλα ο κομουνιστής Χρίστου
Ένα καλό μάθημα θα πρέπει να είναι όλα όσα συμβαίνουν με τον Σκεύο για τους διοικούντες. Ο ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν με μέσο στην ομάδα του Αναστασιάδη είχε το θράσος να δηλώσει ότι ο προπονητής δεν τον υπολόγιζε και δεν του έδινε την πρέπουσα σημασία. Αυτά από τη στιγμή που όσες φορές κλήθηκε να αγωνιστεί απέδειξε γιατί έκανε καριέρα σε ομάδα που πλέον αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Ας είναι λοιπόν όλα αυτά όπως επίσης και τα πιστεύω των Κυπρίων ποδοσφαιριστών και των οικογενειών τους κριτήριο για του ποιοι αξίζουν να φορούν τη φανέλα της ομάδας μας.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΝΟΡΘΩΣΗ
” Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λτδ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 25 Απριλίου 2009 και ώρα 14:00, αρχίζει η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Απριλίου 2009 και ώρα 19:00 στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Οι οπαδοί της ομάδας μας θα καταλάβουν τη Νότια κερκίδα του Σταδίου

Οι ώρες και μέρες προπώλησης από τα γραφεία της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ είναι:

Τετάρτη

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!