Δεν είναι στο DNA μας η γιούχα

Τώρα που ακόμα και οι πιο έντονοι θα έχουν λογικά ηρεμήσει είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσουμε το θέμα των αποδοκιμασιών που ακούστηκαν έντονα κατά τη διάρκεια του αγώνα της πρώτης αγωνιστικής. Παρά πολλοί οπαδοί μας από τα πρώτα λεπτά άρχισαν το μουρμουρητό το οποίο με την πρώτη αφορμή μετατράπηκε σε αποδοκιμασίες προς τους παίκτες. Η άποψη που επικρατεί είναι ότι πολλοί επέλεξαν έστω και με καθυστέρηση να εκδηλώσουν με αυτό τον τρόπο την απογοήτευση τους για την προβληματική παρουσία της ομάδας μας στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Απογοήτευση που αφορά κυρίως τον Πάουλο Σέρτζιο και τις επιλογές του και όχι τόσο τους παίκτες, έστω και αν ήταν αυτοί που εισέπρατταν τα γιουχαΐσματα.

Διοίκηση, προπονητής και παίκτες έτασσαν εδώ και μήνες μέσω των καθημερινών δηλώσεων τους ετοιμότητα και ένα ρόστερ που θα ήταν ικανό για ευρωπαϊκές υπερβάσεις και όχι μόνο. Βλέποντας όλα αυτά να διαψεύδονται είναι φυσικό να υπάρχει απογοήτευση, θυμός και πικρία. Οι αποδοκιμασίες όμως δεν είναι η λύση στο πρόβλημα και σίγουρα δεν είναι στο DNA του ΑΠΟΕΛιστα να καταφεύγει σε τέτοιες αντιδράσεις. Παρόλο που πρέπει να υπάρχει σεβασμός προς την άποψη και τις επιλογές οποιουδήποτε η επιλογή του γιουχαΐσματος πρέπει να αποφευχθεί.

Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να εκδηλώσει ο οποιοσδήποτε την απογοήτευση του για τα όσα βλέπει. Τα 90λεπτά που μαζευόμαστε όλοι στο γήπεδο είναι ιερά και σε αυτό το χρονικό διάστημα πρέπει να έχουμε αυτοσυγκράτηση γιατί έτσι προστάζει το συμφέρον του ΑΠΟΕΛ. Οι ακραίες αντιδράσεις κάνουν περισσότερη ζημιά παρά καλό από όποιον και αν προέρχονται.

Είναι δεδομένο ότι η ομάδα προς το παρών δεν ικανοποιεί και για αυτό ευθύνονται όλοι. Η μοναδική επιλογή που έχουμε είναι να κάνουμε υπομονή ιδιαίτερα την ώρα που η ομάδα προσπαθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας πάντα τον πήχη των απαιτήσεων εκεί που πρέπει. Προσοχή λοιπόν γιατί με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα πρέπει να δείξουμε και εμείς τον καλό μας εαυτό!

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!