Δεν είναι φούσκα ο Γκονσάλβες

Κρίνουμε σκόπιμο να ανοίξουμε και επίσημα το θέμα Γκονσάλβες για να δούμε τι συμβαίνει με τον 22χρονο ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ του οποίου οι συνεχόμενες τραγικές εμφανίσεις προκαλούν πλέον οργή σε μερίδα οπαδών μας. Η περίπτωση του Ίσμα όπως τον αποκαλούν πολλοί ξενίζει αφού ο πρώτος του μήνας στην ομάδα ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικός. Η παρουσία του στα φιλικά αλλά και στον αγώνα με την Μάριμπορ έστειλε το μήνυμα  ότι ο κόσμος ίσως να βρήκε το νέο ίνδαλμα που αναζητούσε απεγνωσμένα. Από τότε η πορεία του παίκτη είναι παραπάνω από πτωτική και το ερώτημα που τίθεται είναι αν έχουμε φέρει στην ομάδα έναν ακόμα μέτριο παίκτη ή αν συμβαίνει κάτι άλλο.

Ο Γκονσάλβες δεν είναι μια ποδοσφαιρική φούσκα και τα όσα συμβαίνουν με τον νεαρό σχετίζονται με τη γενικότερη εικόνα του ΑΠΟΕΛ της τελευταίας τετραμηνίας. Η χαλαρότητα, η παντελής έλλειψη πειθαρχίας και καθοδήγησης από τεχνικό τιμ και διοίκηση επέδρασαν με το χειρότερο τρόπο στον συγκεκριμένο παίκτη.

Ο ούτως ή άλλως επιρρεπής Γκονσάλβες έπρεπε να δουλέψει πολύ σκληρά για να αξιοποιήσει τα ποδοσφαιρικά του χαρίσματα αλλά αυτό δεν έγινε. Σαν αποτέλεσμα βλέπουμε έναν παίκτη που δυσκολεύεται ακόμα και να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του και που δεν έχει δυνάμεις να κρατηθεί όρθιος.

Ο νεαρός βάζει αντί να χάνει βάρος, γεγονός που δείχνει ότι δεν προπονείται όσο θα έπρεπε ή ότι η εξωγηπεδική ζωή που κάνει δεν είναι η ενδεδειγμένη.  Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που μπορεί εύκολα να πάρει τον  λάθος δρόμο.

Αναφερόμαστε σε θέματα που προφανώς δεν απασχολούσαν τον καλοπερασάκια Πάουλο Σέρτζιο και που ίσως να μην ξέρουν πώς να χειριστούν οι Ερωτοκρίτου και Ραφαήλ που είχαν την ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το ζητούμενο στην παρούσα φάση είναι να γίνει σωστή διάγνωση του προβλήματος και να παρθούν διορθωτικά μέτρα.

Επιμένουμε ότι ο Γκονσάλβες είναι καλός παίκτης αλλά θα πρέπει να συνέλθει και να δουλέψει κάτω από συνθήκες που θα του επιτρέψουν να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό. Η 15νθήμερη διακοπή προσφέρεται για να καλύψει λίγο από το πολύ χαμένο έδαφος, αλλά προς το παρών δεν υπάρχει προπονητής, γυμναστής ή τέλος πάντων κάποιος που θα δει το θέμα με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!