Δεν θα γίνει ξανά ο αγώνας

Αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε για να επαναλάβουμε τα όσα σημαντικά αναφέραμε και χτες όταν είχαμε τονίσει ότι δεν τίθεται θέμα επανάληψης ή συνέχισης του αγώνα. Ο Κουτσοκούμνης δημιούργησε αβάσιμες ελπίδες στην Αελ δηλώντας σήμερα ότι σε περίπτωση που η δικαστική αποφασίσει επανάληψη του αγώνα, αυτός θα γίνει στις 4 Ιουνίου. Πρέπει λοιπόν να τονίσουμε ξανά ότι η προκήρυξη του πρωταθλήματος δεν προβλέπει επανάληψη του αγώνα με βάση την έκθεση του Μασιά. Ο λόγος διακοπής του αγώνα είναι ξεκάθαρος και αφορά τον τραυματισμό του Κακά από ρίψη κροτίδας από την κερκίδα της Αελ. Το έργο της δικαστικής επιτροπής είναι εύκολο και θα εφαρμόσει τη σχετική πρόνοια που προβλέπει κατακύρωση του αγώνα με σκορ 3-0 υπέρ του ΑΠΟΕΛ.

Εννοείται πως η δικαστική επιτροπή έχει τη δυνατότητα να επιβάλει επιμέρους ποινές όπως χρηματικό πρόστιμο ή και κλείσιμο κερκίδας για άλλα περιστατικά που αναγράφονται στο φύλλο αγώνος.

Μέχρι να επιβεβαιωθούν όλα αυτά η Αελ παρασκηνιακά και επίσημα θα επιβεβαιώνει ότι είναι μια ομάδα που επιχείρησε με ανέντιμο και εγκληματικό τρόπο να κατακτήσει κάτι που δεν την ανήκει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!